Van menstruációs fájdalmad? És kb meddig tart?

Van hogy mielőtt megjön,elötte 1nappal,első 2nap görcsöl a hasam de ez órákig egyfolytában.Semmilyen gyógyszer nem vesz ki a görcsöt.Olyankor alig bírok megmozdulni,iszonyat olyankor mi velem van!!Volt már kísérő vele,Pl.:fázás,,rosszullét
22/L

nekem amint megjön, rögtön a vérrel együtt elkezd a hasam is rosszul lenni. nem nevezném fájdalomnak, hanem inkább olyan nehéz érzés van a hasamban. ez kb 1-2 napig tart. előtte utána semmi.
ja és a derékfájás, az néha-néha előfordul. azaz régebben fordult elő, amikor még nemszedtem gyógyszert. akkor nagyon sok volt a menzeszem és akkor mindig fájt a derekam.
a mellem szokott még érzékeny lenni menzesz előtt.
Köszönöm a válaszokat!
Akkor én még szerencsésnek is mondhatom magam,mert nekem menstruáció előtt 1 nappal kezd el fájni a derekam és 2 napig tart szerencsére,nincsen kínzó görcsöm és egyéb problémám (: és a derékfájás se nagyon vészes, inkább kibírható.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!