El kéne mennem nőgyógyászhoz (még sosem voltam és idegenekedek tőle)?
Figyelt kérdés
19 vagyok, 17éves korom óta élek nemmi életet. 14 voltam mikor megjött az első mensim, azóta megjön minden hónapban, bár a ciklusom hossza nagyon változó, első nap pedig nagyon görcsölök. nemrég volt egy 1hónapos kihagyás a szexben és most valahogy olyan kellemetlen az aktus, mintha fájna. már 2 alkalommal is. csak nem tudom hogy ennyi idősen is el kell menni bizonyos időközönként? és amiket leírtam tünetnek számítanak? mert végülis semmi más tünetem nincs. még nem voltam nőgyógyásznál és hát elég ideges vagyok a dolog miatt.
előre is köszi a válaszokat!
2009. nov. 5. 22:54
1/2 anonim 

válasza:

Pedig rendszeresen kéne járnod, legalább évente. Ne igulj, semmi fájdalmas nem történik.
2/2 anonim 

válasza:

A nemi élet megkezdése után tanácsos először nőgyógyászhoz menni ha előtte nem volt semmilyen panaszod. Évente kellene eljárnod méhnyakrákszűrésre, a saját érdeked hogy elmenj. Nem biztos hogy az általad leírt tünetek betegséget jeleznek, de orvoshoz akkor is el kéne már menned. Először persze mindenki fél, idegenkedik, de ha már túl vagy rajta rájössz hogy abszolút kibírható, egyáltalán nem fájdalmas. Rengeteg kérdés volt már az oldalon azzal kapcsolatban hogy mi történik a nőgyógyásznál, ha érdekel akkor írd be a keresőbe és rengeteg info-t találsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!