Szerintetek az normális, hogy nem jön vér (egy picike azért igen), csak ilyen barnás meg vöröses folyadék, darabok?
Figyelt kérdés
Csak előző év októbere óta van meg a menstruációm.
Kb. 2,5-3 hónapja nem jött meg, és tegnap erre lettem figyelmes (bár akkor enyhébb volt, de ma sem komoly). Eléggé furán szokott megjönni (kihagy 1 hónapot, meg ilyenek), de tudom, hogy mivel még csak kezdetleges, ezért nem számíthatok egységességre.
Eléggé aggódok ez miatt.. Nem szeretnék 15 évesen nőgyógyászhoz menni..
Az esetleg nem lehet ennek a hátterében, hogy nemrég kezdtem a középsulit, rengeteg új dolog, sokkal több izgulás, jóval több mozgás?
2013. szept. 21. 18:33
1/4 anonim válasza:
Szerintem az elején ez teljesen normális, nekem is hónapokat maradozott ki, majd szépen beállt. De a változások is okozhatnak ilyesmit, igen.
2/4 anonim válasza:
Nem is kell ezzel nőgyógyászhoz menned.
Normális dolog ez, mensi ez is csak nagyon enyhe.
17 éves korodig hónapok is kimaradhatnak, az is rendben van-
3/4 A kérdező kommentje:
A hónapos kimaradásokat sejtettem, hogy normális még így az elején, csak emiatt a furasága miatt aggódtam.. De most már nem! Köszönöm szépen a segítséget! :)
2013. szept. 21. 18:46
4/4 anonim válasza:
teljesen normális... majd beáll az idő múlásával. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!