Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet az, hogy egy 25...

Mitől lehet az, hogy egy 25 éves nőnek gyakran kell kijárkálnia (napközben is, de főleg éjszaka)?

Figyelt kérdés
Ennyi idős korban azt hiszem, ez még korai ...
2013. szept. 20. 15:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Vércukrod mennyi? Pajzsmirigy működésed nézték már?
2013. szept. 20. 15:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem kicsi korom óta kell gyakran kijárkálni... Szerintem ez egyéni.
2013. szept. 20. 15:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Lehet pl. hiperaktív hólyag szindróma, cukorbetegség.
2013. szept. 20. 15:45
 4/9 anonim ***** válasza:
Napközben 2-3 óránként az normális, éjszaka 2x, 3x ?
2013. szept. 20. 16:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Mekkora a mennyisége? Nálam volt olyan, hogy hormon+étel/ital+front olyan hatást váltott ki, mintha egy marék vízhajtót bevettem volna.

Illetve létezik ún. fordított cukorbetegség, amikor nem a kevés inzulin a gond, hanem hogy nem csökken le a mennyisége.

Másik ilyen pisiltetős betegség, hogy ha jól emlékszem, az agyalapi-mirigy nem termeli a megfelelő mennyiségű vízvisszatartó hormont.

2013. szept. 21. 08:40
 6/9 A kérdező kommentje:
Amiről írtam, kb. 20 éves korom óta áll fenn. Bár lehet, hogy érdemes lenne kivizsgáltatnom magam, a szüleim szerint csak rossz szokás. Éjszaka viszonylag gyakran felébredek (tehát nagyon ritka az, hogy végigalszom egy éjszakát), és olyankor mindig ki kell mennem, majd mivel szomjas leszek, innom kell egy pohár vizet is, így újra és újra ki kell mennem. Bár tudom magamról azt, hogy ha huzamosabb ideig fekvő pozícióban vagyok, akkor valahogy ennek hatására mindig ki kell mennem. Ami pedig a nappalokat illeti, ha itthon vagyok, gyakran elmegyek, de nem csak akkor megyek, ha már nagyon kell, hanem akkor is, ha csak kicsit. Viszont ha nem vagyok otthon és nincs alkalmam folyamatosan járkálni, akkor tovább bírom, bár akkor sem túl sokáig.
2013. szept. 21. 11:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok. A biztonság kedvéért egy vérkép nem ártana.
2013. szept. 21. 11:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is egyszerűen rosz szokás.
2013. szept. 21. 15:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha éjszaka iszogatsz vizet, akkor nem csoda, hogy mindig ki kell menned éjjel is, persze akkor is ha sokszor felébredsz, ha nyugodtan aludnál és este már nem innál vizet, akkor talán nem kellene éjjel is annyit menned. Persze egy kivizsgálás nem árt, háziorvos, urológus.
2013. szept. 21. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!