Nők, miért vagytok ennyire igénytelenek?
Leesik az állam ahogy olvasgatom itt a kérdéseket! Ilyen-olyan folyás, viszketés, fájó, égő hüvely, erre leírják legalább 3-man, hogy CANESTEN, AZ SEGÍTENI FOG! Erre a kérdező hú de nagyon köszöni és elmegy canestent venni.
Nemhogy orvoshoz menne és megtudná, hogy mi a tényleges baja, milyen fertőzése van, nemcsak elfedné 1 hónapig tüneteit canestennel. Aztán meg újra előjön, újra canesten orvos nélkül.. Lassan ott tart, hogy több hónapja kezeletlen fertőzése van és meddő is lehet tőle!
A másik meg ez a nagy hiszti a vizsgálat miatt. 30 éves nő életében nem volt rákszűrésen, mikor tizenéves kortól ajánlott.. És 1000-rel megy egy csomóak részéről a hiszti... Ti belegondoltok abba, hogy azon a fél percen az életetek is múlhat??
Miért vagytok ennyire igénytelenek, nemtörődömök?? Igen, EZ tömény igénytelenség!!
Én sem rohanok rögtön dokihoz, ha apróbb gondom van, mivel az orvosokban van egyfajta késztetés, hogy felírjon valamit. Már eleve penicillinérzékeny lettem egy felülfertőződés ellen kapott antibiotikumtól, ne tapasztald meg, miket okozott nálam.
Szóval ha csak kicsit köhögök meg fáj a torkom, akkor nem megyek dokihoz.
Nőgyógyászati problémám még sose volt, így amiatt még nem kellett mennem.
A nőgyógyásztól rettegők túlnyomó többsége 12-16 év közötti kiskamasz, akiknél csak nemrég kezdődött az érés, amitől nagyon szégyellősek is lesznek. Nődokinál meg a legintimebb részüket kéne a lehető legkínosabb módon bemutatni, ez lelkileg nagyon megterhelő.
Sajna nagyon könnyű rossz orvossal találkozni, mivel ugye a jóknál később van időpont, meg őket külföldön is tárt karokkal várják, a maradék meg túl van terhelve.
Engem 14 évesen vitt el anyám az első menzeszem után nőgyógyászhoz, és baromi szörnyű volt. Eleve nagyon szégyenlős voltam, s akkor egy bunkó, tapintatlan, morgós pasi előtt kellett terpesztenem. Végig sírtam, és fájt is minden, amit csinált. Napokig véreztem utána, egy hétig fájdalmaim voltak. Azóta sem bírom, ha hozzámérnek, még egy egyszerű kézfogás is kikészít.
Szerencsémre nem volt még problémám, szűz is vagyok, de ha lenne, akkor mindent megtennék, hogy ne kelljen orvoshoz mennem.
Jó,jó, nem mindenki amazon és mer egyből orvoshoz menni
Van, hogy ide írnak, hátha valakinek volt már ilyen problémája, és biztathatná, hogy igenis, veszelyes menj el orvoshoz. Nehogy már azért legyen valaki sz*r más szemében, mert bizonytalan. Ha nem tetszik, hogy iyeneket írnak, ne nézegesd. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!