Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hol kapható grapefruit mag...

Hol kapható grapefruit mag kivonat? Rossmannban van? Volt akinek esetleg rendezte a ciklusát vagy csak gombára jó?

Figyelt kérdés

2013. szept. 19. 19:41
 1/6 anonim ***** válasza:

Rossmann, DM, gyógyszertárak, bevásárlóközpontok. Szinte mindenhol lehet kapni.

A ciklusról nem tudok nyilatkozni, mert gyógyszert szedek, de a gombára valóban a legjobb gyógymód.

2013. szept. 19. 19:49
 2/6 A kérdező kommentje:
hüvelygombára hogyan kell alkalmazni?
2013. szept. 19. 19:51
 3/6 anonim ***** válasza:
57%
Semmit nem fog érni hüvelygombára, de ha annyi pénzt ki akarsz dobni, hajrá! Ezeken csak a gyógyszer segít, semmi ilyen hókusz pókusz, ez csak annak jó üzlet, aki gyártja, a sok laikus meg beveszi...
2013. szept. 19. 20:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Naponta 3x 15 cseppet egy kevés folyadékkal kell meginni.

Nekem eddig semmilyen gyógyszeres kezelés nem vált be, mindig visszajött. Volt, hogy egy hónapig szenvedtem vele, már szinte aludni sem tudtam tőle, és tényleg akármit kenhettem rá vagy dughattam föl, amit orvos írt, nem használt.

Viszont a grapefruit csepp 3-4 nap alatt teljesen elmulasztotta. Szóval nem volt akkor pénzkidobás, mint az a rengeteg gyógyszer ami nem használt....

2013. szept. 19. 20:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ciklus rendezéséhez semmi köze, illetve ha hüvelygombára jó lenne, akkor nem kellene szenvednem még mindig tőle. Viszont HPV-re és általános immunerősítésre a legjobb szer! HPV-m elmúlt tőle, influenzás évek óta nem voltam, ha kezdem érezni, hogy náthás lennék, akkor egy icipicivel többet cseppentek naponta pár napig és nem jön ki a betegség. Miért kellene gyógyszer náthára, ha pár csepp ebből és ki se jön..? Viszont hüvelygombára nálam hatástalan..
2013. szept. 23. 11:15
 6/6 anonim válasza:
Elvileg jó gombára, mert vírusölő, gombaölő és baktériumölő, de lehet pont nem arra a gombára való, ami van éppen valakinek. Egyébként tényleg csak ugyanakkora pénzkidobás, mint a legtöbb kúp és tabletta. Már 3-féle hatóanyagút használtam ebben a másfél hónapban, és egyik sem segített a folyást elmulasztani. (És igen, voltam nőgyógyásznál, nem magamnak varázslok itthon.) Szóval kipróbálom a grapafruitmag cseppeket, és reménykedek, hogy végre minden jó lesz.
2018. okt. 17. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!