Mitől nő a hasam?
Figyelt kérdés
igaz van barátom már 11 honapja.. de soha nem történt olyan h elszakadt volna a gumi vagy hasonlo.. de a hasam egy ideje nő.. nem tudom h csak hiztam egy kicsit vagy pedig más okbol nem tudom.. ezért fordulok hozzátok h szerintetek mi oka lehet ennek? és már nagyon bepánikoltam h terhes vagyok mert nem tudom mitől nő és nagyon félek..2013. szept. 18. 21:12
1/6 anonim válasza:
Csinálj egy tesztet vagy menj el orvoshoz. De, ha a menstruációd rendben van és tüneteid sincsenek, akkor lehet csak híztál.:) De egy teszt megnyugtathat !
2/6 anonim válasza:
vegyél tezstet mindenesetre. A has puffadás gyakran van candida gomba miatt avgy laktóz avgy glutén érzékenység miatt. ha van háziállatod akkor férgesség miatt is lehet.
3/6 anonim válasza:
Ha a teszt negatív keress fel egy haematológus orvost. Ez nem játék, hasonló tünetet okoz a lép és a máj megnagyobbodása, melyek elég durva, de viszonylad jól kezelhető betegségek jelei.
4/6 anonim válasza:
Nézd meg, hogy striásodik-e a hasad. Ha tényleg terhes lennél, akkor igen. Ha nem, akkor lehet egy sima puffadás.
5/6 anonim válasza:
"Nézd meg, hogy striásodik-e a hasad. Ha tényleg terhes lennél, akkor igen."
Baromság.
6/6 anonim válasza:
striákat? va akinek iker terhességnél sme lesz striája valna akinek meg 3 kg hizástól is lesz. Ezt a sok okos embert itt.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!