Hány évesen "búik ki" a mellbimbo?
13 éves vagyok és 70B-s melltartot hordok .
barátnömnek is ekkora a melle vagy lehet h egy nagyon-nagyon picivel nagyobb . de neki már több mint 1 fél éve más a mellbimboja mint nekem . mikor ez kialakult neki akkor mondta hogy kicsit kisebesedett . nekem semmi , de semmi váltoyás és ez nagyon idegesít mert akkor nem kerek hanem most hegyeses nagyon . De a mellbimbomban szokott lenni valami fehét ....
mi lehet ez ? és mikor lessz már olyan bimbom... ?
( egyébként sokszor viszket is a mellbimbóm környéke gondolom mert nő . )
Ne aggódj! minden nőnek más és más alakú, formájú, szinű nem csak a mellbimbója, hanem az egész cicije is. Az egyik kisebb a másik nagyobb, soha nem látsz két egyformát! kivéve ha a plasztikai sebész besegít, bár az sem tökéltes.
nekem pl nagyon lapos és széles mellbimbóm van, csak ha inger éri akkor emelkedik ki (hideg, dörzsölés) és gyorsan vissza is süllyed. Ettől függetlenül tudtam szoptatni vele egy kisfiút, találtam magamnak egy pasit aki a férjem, és 95 B a méretem. Te més sokat fogsz változni, a seb pedig inkább ruha vagy piszkálás okozta seb lehet. A fehér pötty lehet egy kis faggyúmirigy ami bedudul egy időre(nyugi menstruációval változik) és teljesen normális szintén.
Tényleg neked megjött már? Az is sokat változtat általában.
Remélem gyorsan megbékélsz majd magaddal, mert nem kell mindenben a barátnődre hasonlítani! És nem is fogsz.
Nagyon köszönöm a választ. Igen megjött már lassan 1 éve .
Nem akarok a b.nőimre hasonlítani .. csak fura volt ez nekem .
Mégegyszer köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!