Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ezek lehetnek a felfázás...

Ezek lehetnek a felfázás tünetei, vagy valami más?

Figyelt kérdés
A ciklusom 24. napján váratlanul szurkálni kezdett a hasam, majd kb. 2 órára rá pár csepp vérzés volt. Ennek 3 napja, azóta nincs ilyesmi, viszont picit görcsölget a hasam (mintha meg akarna jönni). Ismerősök azt mondták, hogy felfázás, de semmi más nem fáj, és nem értem a vérzést.
2009. nov. 4. 22:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Arra nem gondoltál, hogy meg fog jönni? előfordul az ilyesmi, az semmit sem jelent, hogy általában rendszeres a ciklusod.
2009. nov. 4. 23:01
 2/7 A kérdező kommentje:
elég hosszú ciklusaim vannak, 8-án kellene megjönnie. 1-én volt a vérzés (pár csepp), azóta semmi.
2009. nov. 4. 23:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem vagy esetleg terhes? Teszteltél már?
2009. nov. 4. 23:21
 4/7 A kérdező kommentje:
még nem teszteltem, szerintem még korai, de ez már az én fejemben is megfordult. de akkor a vérzés mitől volt?
2009. nov. 4. 23:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt írtad, hogy pár csepp volt csak a vérzés. Vannak, akiknek a terhesség elején van minimális vérzésük, attól még a beágyazódás megtörténik. Amikor én terhes lettem, nekem is volt a beágyazódáskor szúrkálás, és a folyamatos "megjön" érzés. Szerintem tesztelj, legalább tisztábban látsz.
2009. nov. 5. 10:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha visszanézel ide, azért írj, hogy baba-e vagy nem! Köszi.
2009. nov. 7. 13:36
 7/7 A kérdező kommentje:
sajnos nem baba, megjött. de ahogy visszaszámoltam, pont peteéréskor volt a kis vérzés, talán attól volt.
2009. nov. 12. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!