Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » PCOS kezelése gyógynövényekkel...

PCOS kezelése gyógynövényekkel van akinek bevált? Ha igen mi volt az? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

2013. szept. 17. 15:26
1 2
 11/13 ritus92 válasza:
Sziasztok. Kinek mennyi idő után hatót a kezeles metformin alapu tablettaval dieta es gyogyszer.
2015. szept. 20. 20:54
 12/13 anonim ***** válasza:

Néhány hónapja csinálom a kúrám, eddig elégedett vagyok, aztán egy év múlva meglátjuk, mennyit lehet elérni növényekkel, ennyit adok arra, hogy a hirsutismus és a hajvékonyodás és -hullás is megszűnjön.

A ciklusom rendszeressé, és sokkal kevéssé fájdalmassá vált. Előtte talán ha fele annyiszor jött meg, mint az normális lenne, és olyan erős görcseim voltak, hogy néha már halálfélelmem volt, egyszer pedig már az egyik oldalam is egyszerűen lebénult a fájdalomtól.. Nem tudom, mennyire játszik bele, hogy nagyjából azóta van (eszméletlen jó) nemi életem is, és tele vagyok pozitív gondolatokkal.

Ahogy fogyok (végre sikerül ez is, mert hiába mozogtam és diétáztam, a kilók maradtak), egyre jobb a hangulatom, és simán lefutkosom a műszakot.

Nekem ezek már nagy eredmények, a ciklus rendezésével egy lépéssel közelebb a babázáshoz. :-)

Ezeket vetem be:

- sok mozgás

- nagyjából a 160 g-os szénhidrát-diétát tartom, és nagyon tudatosan, változatosan táplálkozom, a fizum nagy része erre megy el

- magnézium (hogy szerepe van-e a görcseim megszűnésében, nem tudom, de a vádli-görcsök ugyanúgy megvannak, úgyhogy fene tudja, mit ér)

- 2x2 g myo-inozitol naponta

- 300% az összes B-vitaminból, elosztva a nap folyamán

- 2,5 g C-vitamin, szintén elosztva

- E-vitamin kiemelt mennyiségben

- D-vitamin csak kúra-jelleggel

- arra figyelek, hogy az A-vitamin viszont minél visszafogottabb legyen

- sok-sok Omega-3

- gyógynövények:

- kínai angyalgyökér

- illatos barátcserje

- suma

- rhodiola

- cuti-cuti

- ashwagandha

- maca

- szabalpálma

- kudzu

- yam

- fodormenta

- zöld tea.

2016. nov. 24. 06:56
 13/13 anonim ***** válasza:
Kiegészítés: intenzív kakaó- és karobkúrával végre elmúltak a görcseim, szinte semmi feszülést nem érzek sem nyugalomban, sem erőltetéskor, és eddig a ciklus változásával sem. Úgyhogy a sima magnéziumot el is hagyom, nekem nem segített, még a jól felszívódó formái sem. Inkább ültetek még mogyorót és mandulát.
2016. dec. 6. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!