Milyen a nőgyógyásznál?
Sziasztok!Nem szeretnék nőgyógyászhoz menni!Félek hogy fájni fog...Olvastam olyat hogy egy nő 40 éves korában szánta rá magát.Lesz olyan hogy esetleg iskolával el kell látogatni a lányoknak vagy ilyesmi?Anyával nem szívesen beszélgetnék ilyenekről...Szóval akkor lesz ilyen látogatás?Mennyi ideig vizsgál?Nagyon fáj?Akár én is megúszhatom 40 éves koromig vagy kötelező ez a vizsgálat?
Előre is köszönöm!Csak értelmes válaszokat szeretnék!
L/15
Semmilyen!
De ajánlott elmenni rákszűrésre,azt sajnos nem tudom hány éves kortól ...de a szexuális élet megkezdése után tuti.
Nem kell kötelezően menni,a sulival sem,senkivel!
Ha kérdésed van nyugodtan kérdezz! :)
(pm)
21L
Először is keress női dokit, mert azért nem annyira érzed cikinek mint egy férfi elött a vetkőzést, stb.
15 évesen nem kell még menned, csak ha valami problémád lenne. A nemi élet megkezdése után kb 1 évvel érdemes elmenned, ha szüz vagy akkor 22,23 éves korban és utána évente, 2 évente lenne hasznos szűrést csináltatnod.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Egy kicsit megnyugodtam :)
Férfi orvost semmiképpen nem szeretnék. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!