Ez ovulációs vérzés lenne?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 15/L vagyok, kb. egy éve menstruálok. A legutóbbi menzeszem augusztus 31.-én jött meg, és 8.-án múlt el (általában mindig 6-8 napig szokott tartani), viszont ma délelőtt, amikor elmentem vécére, egy nagyon pici, barna folt volt a bugyimon. Amikor megtöröltem magam, akkor is egy kicsit barna volt a vécépapír, de nem annyira sötétbarna, mint az alvadt vér lenne. Tettem be egy tisztasági betétet, de most, amikor mentem vécére semmi nem volt rajta, csak amikor megtöröltem magam, akkor volt picit barna a papír. Ezért nem gondolom, hogy menzesz lenne, mert az mostanra már felerősödött volna, és még sosem volt ilyen, hogy ennyire korán jönne meg az előző után. Ez ovulációs vérzés lenne? Vagy valami fertőzés? Egyébként nincs semmi bajom, nem fáj a hasam se, meg semmi. Ja és terhesség kizárva, mert szűz vagyok. Szerintetek mi lehet ez?2013. szept. 14. 18:39
1/3 anonim válasza:
Nem nagyon hiszem, hogy fertőzés, ha más tüneted nincs. Szerintem igen lehetett ovulációs vérzés is!
2/3 anonim válasza:
Nyugodj meg, tényleg ovulációs vérzés lehetett.
3/3 anonim válasza:
Azért nem volt sötétbarna, mert a fehérfolyással keveredett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!