Vér helyett csak egy kis barnás folyás jön. Miért? 10/L
mekkora bunkó vagy már, utolsó! nem, a menstruáció nem csak rossz dolgokból áll ... ne legyél már ilyen pesszimista nyavalygós stb. vagy legalább tartsd magadban ezeket a gondolatokat, mást ne nyomassz vele! azért várják, mert még nem tudják milyen, és ha mondjuk a barátnőjüknek megjön, ők is szeretnék már átélni, milyen is. kíváncsiak, ami szerintem sokkal egészségesebb, mint ez a felfogás hogy jaj de rossz meg minden
én is vártam, és lám most sem utálom, az igaz hogy kellemetlen de el kell fogadni, ez egy természetes dolog, és nem ijesztgetni kell a kisebbet
nyeld le magad inkább, és úgy fortyogj
válasz a kérdésre: ha ez az első, akkor azért mert az elején még kevés vér jön ezért megalvad és a folyással összekeveredik, aztán valakinek ennyi az első valakinél pedig 1-2 nap alatt átvált piros vérre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!