Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikorra várhatom? Többi lent van

Mikorra várhatom? Többi lent van

Figyelt kérdés

11 éves vagyok 2-3 hónapja nő a cicim utána a fanszőrzetem nőtt meg utána a fehérfojás.

a fehérfojás 1-2 hónapja van lb-mnek már megjött ő neki a melle is nagyobb mint nekem 1 évvel idősebb nálam.

nem várom de mikor jöhet meg? mit tegyek akkor? szüleim elváltak apámmal élek . hogy mondjam el neki ha megjön? 11/L

2013. szept. 13. 17:51
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos ezt nem tudjuk megmondani de ha van már folyásod akkor kb 1-2 éven belül megjöhet. De 16-17 korodik meg kell jönnie ha,mégse akkor érdemes nőgyógyászhoz menni! Nyugalom, mindennek eljön az ideje!! :)

Apukádnak pedig nyugodtan elmondhatod, ő gondolja, h egy napon menstruálni fogsz mivel lány vagy!

Ha esetleg van olyan női rokon akiben megbízol és tudsz vele ilyesmiről beszélni akkor, neki is elmondhatod! :)

Addig is sok sikert! :)))

2013. szept. 13. 18:12
 2/6 A kérdező kommentje:
nagymamám :D köszi hogy írtál
2013. szept. 13. 18:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem kell siettetni. :) az én barátnőm is folyton depizik, hogy az osztályból csak neki nincs még meg. Nekem úgy volt, hogy kb. másfél éve fehéreztem, a mellem méretére már nem nagyon emlékszek, de vagy A legnagyobb vagy B legkisebb volt. Van még időd. Ha nagymamádhoz nem mész valami sűrűn, hogy vegyen neked tampont vag betétet, akkor azt ajánlom, hogy magadnak vedd meg ezeket, mert én tuti nem bíznám rá apámra egybilyen feladatot, nem is az, hogy ne bízok benne, nekem kellemetlen bármi ilyesmiről apámmal beszélni, nem mondtam meg neki, mikor megjött, hát most minek jelentsem ki? :) de tudja, mert szoktam nekj mondani, hogy nem megyek fürdőbe, mertjött, ő oké
2013. szept. 13. 18:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, folytatom, mit akartam, mert szarakszik a tablet. Szóval hacsak nem olyan a kapcsolatotok hogy mindent elmondasz neki, akkor nem lényeges tudnia róla. Ha mégis így döntesz, akkor higgadtan, lazán. Mész abba a szobába, ahol van, elkezdesz egy teljesen más témáról beszélni vele, utána meg mondd hogy képzeld megjött. :) hanyadikos vagy? 6? Szerintem ha nnyi vagy
2013. szept. 13. 18:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Megint szarakszik a táblagép. Szóval ha most 6. os vagy, szerintem 8-ban. De ezt nem lehet tudni. Genetikától is függ.
2013. szept. 13. 18:49
 6/6 anonim ***** válasza:
17 éves korodig kellene megjönnie, de a a fehérfolyás megjelenése után 2 évvel már megszokott jönni.
2013. szept. 14. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!