A hüvelyem és környéke közel egy hete ég, csíp, viszket. Folyásom van, de nem olyan vészes. Mitől lehet?
Tegnap voltam nőgyógyásznál (akiben megbízom - mindkét gyermekemet nála szültem) alapos vizsgálat után azt mondta, nincs (sem gombás, sem más) fertőzésem, egészséges vagyok.
Ez tök jó, csakhogy megőrülök ezektől a tünetektől.
Mitől lehet ez? Mivel kezeljem?
Említette a doki, hogy talán herpesz-vírus van a szervezetemben, és az okozza. Tényleg okozhat az ilyen tüneteket? Hogyan lehet kezelni? És ha nem az, akkor mit csináljak?
Elég kilátástalan, hogy elvileg semmi bajom, közben meg megbolondulok ezektől a kellemetlen tünetektől, a szexuális életünk nélkülözéséről nem is beszélve.
Létezik esetleg valami homeopátiás szer?
Légyszi írjatok, nagyon köszönöm!
Nincs rendben, hogy ilyen tüneteid vannak. Szerintem is menj egy másikhoz is, hátha az rátalál az okra. Addig próbáld ki a canesten kombit, lehet, hogy az helyrerak (sajnos van olyan fertőzés, amire nem használ).
Ajánlom még a colpocleanert, recept nélkül kapható a patikában, jódos irrigátor tabletta, belül és kívül is átmoshatod magad vele, segíteni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!