Mert van az hogyha tampont hasznalok nem tudok pisilni?
Figyelt kérdés
Eloszor is legyszi ne nezzetek hulyenek. Nagyon kellet pisilnem de mikor elmentem wcre nem birtam pisilni. Mar kb. "nyomtam" a pisit de akkor se. Kivettem a tampont es utana tudtam. Elondolkoztam hogy lehet rossz helyre tettem a tampont? Es utana megvizsgaltam magam oda lent es 2 dolgot lattam. Az egyik egy nagy "lyuk" volt ami most a menstruaciom miatt nagyobbnak tunt a masik meg egy kis borso nagysagu valami. Nagyon kozel van ez a ket dolog egymashoz. Az a borso nagysagu dolog a csiklo vagy az valo a pisilesre? Kerlek ne rohogjetek ki, nagyon felek es olyan tudatlannak erzem magam. 13/L2013. szept. 11. 15:55
1/4 anonim válasza:
A tampon használati utasításában van egy kép a női nemiszervről. Javaslom tanulmányozd.
És beszélgess anyukáddal vagy legalább nyisd ki a bioszkönyved.
Rád nézve szégyen, hogy ilyen idősen ilyen szinten nem vagy tisztában a saját testeddel pláne, hogy már menstruálsz is és tampont akarsz használni.
2/4 anonim válasza:
istenemxDD ha a tampont be rakod az ott ugye meg dagad és el zárja a lyukat amiből jön a pisi.ezért nem tudtál wc-zni......
3/4 anonim válasza:
Ez tuti kamu :D Azt se tudod honnan pisilsz, ne már...
4/4 anonim válasza:
először is nyugi, a tampont nem tudod "félredugni", csak a s*ggedbe, de azt észrevennéd ;) a nagy "lyuk" a hüvelyed, oda dugd a tampont, és sürgősen nézz utána a neten hogy hogy is néz ki egy nő :) azt az egyik előttem szóló gyönyörűen leírta, miért nem tudtál pisilni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!