Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mert van az hogyha tampont...

Mert van az hogyha tampont hasznalok nem tudok pisilni?

Figyelt kérdés
Eloszor is legyszi ne nezzetek hulyenek. Nagyon kellet pisilnem de mikor elmentem wcre nem birtam pisilni. Mar kb. "nyomtam" a pisit de akkor se. Kivettem a tampont es utana tudtam. Elondolkoztam hogy lehet rossz helyre tettem a tampont? Es utana megvizsgaltam magam oda lent es 2 dolgot lattam. Az egyik egy nagy "lyuk" volt ami most a menstruaciom miatt nagyobbnak tunt a masik meg egy kis borso nagysagu valami. Nagyon kozel van ez a ket dolog egymashoz. Az a borso nagysagu dolog a csiklo vagy az valo a pisilesre? Kerlek ne rohogjetek ki, nagyon felek es olyan tudatlannak erzem magam. 13/L
2013. szept. 11. 15:55
 1/4 anonim ***** válasza:

A tampon használati utasításában van egy kép a női nemiszervről. Javaslom tanulmányozd.

És beszélgess anyukáddal vagy legalább nyisd ki a bioszkönyved.

Rád nézve szégyen, hogy ilyen idősen ilyen szinten nem vagy tisztában a saját testeddel pláne, hogy már menstruálsz is és tampont akarsz használni.

2013. szept. 11. 15:59
 2/4 anonim ***** válasza:
43%
istenemxDD ha a tampont be rakod az ott ugye meg dagad és el zárja a lyukat amiből jön a pisi.ezért nem tudtál wc-zni......
2013. szept. 11. 16:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez tuti kamu :D Azt se tudod honnan pisilsz, ne már...
2013. szept. 11. 16:58
 4/4 anonim ***** válasza:
először is nyugi, a tampont nem tudod "félredugni", csak a s*ggedbe, de azt észrevennéd ;) a nagy "lyuk" a hüvelyed, oda dugd a tampont, és sürgősen nézz utána a neten hogy hogy is néz ki egy nő :) azt az egyik előttem szóló gyönyörűen leírta, miért nem tudtál pisilni.
2013. szept. 11. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!