Milyen természetes gyógymódok vannak a hüvelygomba kezelésére?
Valaki írta fentebb az élőflórás joghurtos tampont...Kipróbáltam és nekem csodát tesz! :D Fogtam egy tampont, bekentem élőflórás kefírrel, aztán péppé nyomott fokhagymával, ezt betekertem gézbe, és még 1 soron bekentem kefírrel, majd így raktam be....ez volt 3 órája, és azóta szinte érzem ahogy sorban döglenek meg a gombák!:D
Kellemes hűsítő érzés,a fokhagyma nem csíp, mert nem közvetlenül a hüvelyfallal érintkezik. :D Így próbáljátok ki! :DD
Plusz ehhez iszok cickafark-teát pici citromlével, cukor nélkül, és külsőleg natúr cickafark főzettel mosom le a viszkető részeket. :) Tényleg azonnal elmúlik a viszketés...:DD
sziasztok,
olvastam a hozzászólásokat és a témában megjelent több cikket és azt szeretném kérdezni (előre is bocs,ha butaság!) , hogy ez a joghurt/kefír-tanács,nem belsőlegesre vonatkozik,szóval nem megenni kell?
úgy hatékonyabb ha tamponnal közvetlenül bejuttatjuk?
előre is köszi a választ!
Sziasztok!
A párom hogy gyógyítsam ki hogy ne fertőzzön vissza? Ha bekenem Canesten-nel az jó? Hányszor? Meg mikor szeretkezhetünk újra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!