Vérzés két menstruáció között?
Figyelt kérdés
Ne haragudjatok, tudom, hogy már sok ilyen kérdés volt, el is olvastam, amit tudtam, de nem vagyok egészen nyugodt. Én a férj vagyok, és a feleségemröl van szó. Kb. felidöben lehet két havi vérzés között, elmondása szerint szombat óta vérzése van, hasi görcsei is vannak. Öt éve tablettával védekezünk. Tudom, hogy elvileg a peteérestöl is lehet, de ma volt a családorvosnál, aki azt mondta neki, hogy a szervezete hozzászokott a tablettához, és hogy egy korai vetélés is lehet. Ezt nem értem, úgy tudtam, hogy a tabletta biztonságos dolog. Menstruációi is mind idöben és rendben voltak. Reggel megyünk a nögyógyászhoz, de aggódom, és össze is vagyok kavarodva kissé. Mire számíthatunk? Minden választ köszönök elöre is!2009. nov. 3. 00:14
1/3 anonim 

válasza:

Mikor váltott gyógyszert?
Hozzászokik a szervezete egy fajta gyógyszerhez, ezért kell(ene) váltani egy idő után.
ne aggódjatok!
2/3 A kérdező kommentje:
Nem váltott gyógyszert, kezdetektől fogva ezt használja. Túlvagyunk a vizsgálaton, petefészek-gyulladást diagnosztizáltak. Kapott rá gyógyszereket, és a doki szerint hamar rendbejön. Megnyugodtunk!:)
2009. nov. 3. 11:48
3/3 anonim 

válasza:

Általában 3 évente szünetet kéne tartani a tableta szedésnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!