Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nogyogyaszati rakszuresnek az...

Nogyogyaszati rakszuresnek az eredmenyet tenyleg kikuldik postan?

Figyelt kérdés
Marmint nem az eredmenyet, hanem, hogy kesz van. Munkatarsammal egy idoben mentem szuresre, csak en maganorvoshoz, o pedig korhazi rendelesre. O mar 1 hete megkapta a levelet, hogy kesz az eredmeny es jelentkezzen az orvosanal, en meg nem.
2013. szept. 8. 06:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
ÉN még soha nem kaptam eredményt, azt mondta az orvos, hogy csak akkor küldenek értesítést ha valami baj van.
2013. szept. 8. 07:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Régen be lehetett menni érte, és kiadták. Most már csak akkor küldenek valamit, ha baj van. Kb 1hónap az, hogy elkészüljön az eredmény, ha letelt és nem kaptál semmit, akkor oké vagy :) Én is magándokihoz járok. Nekem azt mondta, hogy felhív. De ha nagyon aggódsz miért nem hívod fel a dokidat?
2013. szept. 8. 07:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is magánorvoshoz járok, nekem a mintavételtől számított 2 héttel később kell telefonálni. Sosem kaptam eredményt postán.
2013. szept. 8. 08:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem küldik ki automatikusan mindenkinek,csak az kap értesítést,akinek valamit találtak. Úgyhogy,aki 3-4 héten belül nem kap semmit "elfelejtheti".
2013. szept. 8. 08:14
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, remélem igy van és nincs baj.

Munkatársam azt mondja, hogy ő mindig megkapja postán az értesitést, ha kész van.

És félek, mert már 12 napja késik a menszeszem. Csináltam most tesztet (nem reggel,mert ez a teszt nem irta, hogy csak reggeli első vizeletből csináljam)

2013. szept. 8. 10:06
 6/6 anonim ***** válasza:

Magánorvosnál lehet,h értesítenek,de TB alapon nincs a rendelőnek arra pénze,h mindenkinek küldjenek papírt,ezért szoktak csak a rossz eredményekről értesíteni.

Amúgy a menzesz késés nem szokott összefüggeni a méhnyakrákkal,de még csak egy méhszáj sebbel sem. Emiatt ne félj. Az terhesség, hormonális gondok,de akár csak idegi alapon,esetleg gyógyszer,egyéb betegség miatt szokott lenni.

2013. szept. 8. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!