Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 54-55 éves nőknek milyenek az...

54-55 éves nőknek milyenek az epillálási szokásaik?

Figyelt kérdés
Kiterjed-e a régen természetesen hagyott testtájakra is? Egy ilyen korú hölgy ismerősöm van. Ha intim kapcsolat lesz belőle, mire számítsak?
2009. nov. 2. 20:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen tipusu az illető hölgy. Ha sokat emlegeti a kozmetikust, esetleg utal valamilyen módon a gyantázásra, vagy epillálásra előfordul, hogy a bikini vonal kialakitását természetesnek veszi. A hónalj szőrtelenítése ma már alapkövetelmény minden nőnél. Nem hinném, hogy ebben a korban a legintimebb helyen frizuráztatná.
2009. nov. 2. 21:02
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kedves első hozzászólónak. Teljesen egyértelmű a válasz, és a kérdés is erre vonatkozott, csak én - ebben a rovatban - igyekeztem a hasonló kifejezéseket kerülni.

A második válasznak is örültem. Érdekes a konklúzió. Egy hét évvel fiatalabb ismerősről határozottan tudom, hogy nagy borotvahab fogyasztó. Ennyit számítana hét év? Vagy már az itt említett hölgyhöz sem való az a viselet?

2009. nov. 3. 12:48
 3/5 anonim ***** válasza:
nézd meg a hónaalját. ha az szőrös, a többi is fenn lesz...
2010. jan. 13. 16:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Dehogynem! Egy ilyen döntést egy nőnél nagyban befolyásol, kivel is áll szemben. Ha ráérez, hogy a férfinek ogyan tetszene jobban, általában igyekszik a kedvére tenni. Ez tehát nem elsősorban korfüggő. A hónalj szőrtelenítése azonban ma már alapvető elvárás minden nőtől. Egy maára valamit is adó nő nem viseli el a "hónaljkutyát".
2010. jan. 13. 18:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Van, akinek ott lent hamar megőszül és inkább leborotválja az egészet. Én 42 éves vagyok és már van néhány ősz szál, most még csíkra borotválom, de ha teljesen ősz lenne talán inkább leszedném mind.
2010. jan. 13. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!