Lányok ti megvettétek a "Hogyan nagyobbítsd melleidet tabletták, krémek, vagy operáció nélkül" c. könyvet?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor használt nektek?2013. szept. 7. 10:43
1/12 anonim válasza:
én nem vettem meg.
te jó isten? van, aki erre pénzt ad ki?
kamu, átverés stb...!!!
2/12 anonim válasza:
D kosárral vert meg a természet, a fene se akarja növeszteni :)
3/12 A kérdező kommentje:
Nekem meg A kosaras és szeretném megnöveszteni, és azok válasza érdekel, akik megvették...
2013. szept. 7. 11:03
4/12 anonim válasza:
Nem vettem meg, B kosaras, de a párom szerint amióta vele vagyok (és aktív szexuális életet élek) nagyobb lett. Ezt a hatást magas fitoösztrogén tartalmú növények vagy ilyenekből készült táplálékkiegészítők fogyasztásával is el lehet érni állítólag.
5/12 A kérdező kommentje:
Nekem meg nem is udvarolnak... és mindenki szidja a melleimet:(
2013. szept. 7. 11:11
6/12 anonim válasza:
Hány éves vagy? Egyébként van egy csomó pasi, aki direkt szereti a kisebbet, csak legfeljebb te még nem akadtál össze ilyennel, vagy még túl fiatalok és éretlenek a korodbeli srácok, erre tudok gondolni. (Előző voltam.)
7/12 anonim válasza:
Sajnálom, én is totál lapos vagyok, bár még csak 13 éves, nem tudom, te mennyi vagy. Szerintem nem kell megnöveszteni
a melleidet ahhoz, hogy szépnek lássanak. Ne érdekeljenek a vélemények, érezd jól magad a bőrödben, úgy vagy jó, ahogy vagy!!
8/12 anonim válasza:
én is kíváncsi vagyok arra hogy mi lehet írva abba a könyvbe. Nem drága és 6ezerért láttam a minap. Ha megveszed és bele olvasol feltétlen írj :)
9/12 anonim válasza:
Vegyétek csak. :DD
Tuti megnő a melletek, ha már az agyatok nem tudott!
10/12 gvivi90 válasza:
Szerintem ha nagyon érdekel az a könyv akkor ahelyett, hogy megvennéd a neten biztos rátalálsz ingyen is. (torrent oldal stb). Kicsit drága mulatság lenne kidobni az ablakon ennyi pénzt ha semmit sem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!