Hüvelygomba tünet nélkül? Van ilyen?
Már nem az első, hogy hüvelygombám van. Az a furcsa, hogy semmi tünetet nem érzek, csak fehér, túrós állagú folyásom van. Szerintetek ez tényleg gomba? Valakinek hasonló tapasztalat esetleg?
Köszönöm előre is.
igen
nekem is volt nem egyszer amikor csak a túrószerű folyás árulkodott a gombáról, nem viszketett meg semmi, de mindenképpen menj nőgyógyászhoz vagy canesten 3 napos kúra mert tovább fajulhat
lactacyd-ot ne használj. semmiképpen sem. nekem attól folyton gombám lett, és itt már nagyon sok hozzászóló írta h neki is. amint lecseréltem gomba elszállt.
ha gombád van, akkor meg pláne ne hazsnálj lactacyd-ot mivel az elég savas, sőt TÚL savas is, nemis egyezik a hüvely PH-jával, hanem annál sokkal savasabb, és ezért a gombák csak mégtovább szaporodnak, mivel a savas közeget szeretik. szóval a lactacyd mindenhogy szar. ha gombád van, akkor azér, ha nincs gombád, akkor meg majd lesz a túl savas Ph-tól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!