Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lóg a mellem, mit csináljak?

Lóg a mellem, mit csináljak?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok és lóg a mellem :/ kosaras melltartót hordok de akkor is, és nem értem, hogy miért van ez, másokat nem érdekli, de engem nagyon is! mit tegyek, hogy ne lógjon? (amúgy E kosaras vagyok)

2013. szept. 6. 21:40
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
12%
vágd le
2013. szept. 6. 21:41
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
13 évesen E kosaras?!!!!
2013. szept. 6. 21:41
 3/22 anonim ***** válasza:
23%
Lóg a melled? Lógasd ide. :P Viccet félretéve, nem tudsz semmit tenni, a masszírozás segíthet, de ha már most lóg, az azt jelenti, hogy a kötőszövetes állomány megnyúlt, tehát vagy plasztikai műtét (amit nem ajánlok), vagy pedig a beletörődés, ami mindent megold. :)
2013. szept. 6. 21:44
 4/22 anonim válasza:
29%
Van egy ötletem...;)
 5/22 A kérdező kommentje:

._. nem ebben a kategoriában kellett volna írnom, nehéz itt nem perverz gusztustalan iq 0-ás primitív embereken kívűl mást kifogni, és igen e kosaras, de netán ha valami bajod van vele akkor gyere le a 12-ik kerületbe és a szemembe mond -.- kedves 1., 2.-ik válaszoló!

légyszíves adjatok normális válaszokat!

6/22 anonim válasza:
62%
Aha, nekem meg Z kosaras.
 7/22 anonim válasza:
51%

Semmi meglepő nincs abban hogy E-s melltartója van.

Mert az ivóvizet igaz hogy tisztítják de a hormonokat nem lehet kimosni belőle. Ezért van az hogy a fiatal lányoknak ekkora mellük van. (Ez nem ilyen világvége elmélet nyugi)

8/22 anonim válasza:
0%
képet!!! privátba!!! :D :D am ha lehet kapni külön kissebb pántot akkor vagyél és az E-s kosárra tedd rá!!! :) :)
2013. szept. 6. 21:45
 9/22 anonim válasza:
32%
Az E kosaras akkora, hogy már csak a súlya, mérete miatt is lóg. Ha nem csak esztEtikai a probléma, hanem hátfájást is okoz mondjuk, akkor esélyes, hogy tb-re megcsinálnák a mellkisebbítő műtétet. Mondjuk ezt nem 13 évesen :-(
2013. szept. 6. 21:45
 10/22 anonim válasza:
13 évesen? Ez a fránya gravitáció.
2013. szept. 6. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!