Lóg a mellem, mit csináljak?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok és lóg a mellem :/ kosaras melltartót hordok de akkor is, és nem értem, hogy miért van ez, másokat nem érdekli, de engem nagyon is! mit tegyek, hogy ne lógjon? (amúgy E kosaras vagyok)2013. szept. 6. 21:40
3/22 anonim válasza:
Lóg a melled? Lógasd ide. :P Viccet félretéve, nem tudsz semmit tenni, a masszírozás segíthet, de ha már most lóg, az azt jelenti, hogy a kötőszövetes állomány megnyúlt, tehát vagy plasztikai műtét (amit nem ajánlok), vagy pedig a beletörődés, ami mindent megold. :)
5/22 A kérdező kommentje:
._. nem ebben a kategoriában kellett volna írnom, nehéz itt nem perverz gusztustalan iq 0-ás primitív embereken kívűl mást kifogni, és igen e kosaras, de netán ha valami bajod van vele akkor gyere le a 12-ik kerületbe és a szemembe mond -.- kedves 1., 2.-ik válaszoló!
légyszíves adjatok normális válaszokat!
2013. szept. 6. 21:44
7/22 anonim válasza:
Semmi meglepő nincs abban hogy E-s melltartója van.
Mert az ivóvizet igaz hogy tisztítják de a hormonokat nem lehet kimosni belőle. Ezért van az hogy a fiatal lányoknak ekkora mellük van. (Ez nem ilyen világvége elmélet nyugi)
8/22 anonim válasza:
képet!!! privátba!!! :D :D am ha lehet kapni külön kissebb pántot akkor vagyél és az E-s kosárra tedd rá!!! :) :)
9/22 anonim válasza:
Az E kosaras akkora, hogy már csak a súlya, mérete miatt is lóg. Ha nem csak esztEtikai a probléma, hanem hátfájást is okoz mondjuk, akkor esélyes, hogy tb-re megcsinálnák a mellkisebbítő műtétet. Mondjuk ezt nem 13 évesen :-(
10/22 anonim válasza:
13 évesen? Ez a fránya gravitáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!