Szerintetek nagyon nagy baj, ha már június 19. -e óta nem jött meg?
Figyelt kérdés
Még nem szexeltem. Viszont csak előző év októbere körül jött meg először, szóval nekem még kezdetlegesnek számít. Nem igazán mozogtam sokat, meg izgulós típus sem vagyok, lehet az is közrejátszik?2013. szept. 6. 19:52
1/7 anonim válasza:
Mivel most már szeptember van, azaz három hónap eltelt azóta, nem ártana felkeresned egy nőgyógyászt.
2/7 anonim válasza:
Mindenképp orvost ajánlok minél hamarabb keress fel egyet !
3/7 anonim válasza:
Szerintem normális,ugyanis még nem állt be a mensid. Nekem az elsőt követően kb. 1 évig még össze-vissza jött meg. Most augusztusban pedig kimaradt. Bár 3 hónappal,ha gondolod,menj el orvoshoz.
4/7 anonim válasza:
Ha decemberben sem jön meg a menstruációd, akkor mindenképpen menj orvoshoz, mert serdülőkorban maximum fél évet lehet várni 2 menstruáció között, viszont ha meg akarsz nyugodni, és biztosat akarsz tudni, akkor előbb is elmehetsz orvoshoz, hiszen abból sosem lehet baj!
5/7 anonim válasza:
Teljesen normális ez a te korodban még, ne izgulj miatta.
Van még bőven időd, 17,18 éves korig kellene majd megjönnie és be is állnia rendszeressé.
6/7 anonim válasza:
Teljesen fölösleges orvoshoz menned ezzel, úgyis hazaküldene, hogy nyugi, majd megjön.
17 éves korodig vidáman előfordulhat ilyen, van akinek 8 hónap is kimaradt.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!
2013. szept. 7. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!