Menstruálni fogok?
Figyelt kérdés
egy nap az iskolába sötét rózsaszín bugyit vettem fel mivel folyt hüvelyváladék azt nem látni de a bugyimon volt fehér folyásszerű de össze vissza!!! És rá két napra meg a hasam úgy görcsölt hogy a víz kivert! mondták sokan hogy fejlett vagyok pl: nagy a cicim de nem túlzottan csak van egy kicsi, szőrösödök.. és tegnap meg hányingerem volt de csak egy kicsit! most akkor menstruálni fogok hamarosan???? kérlek segítsetek!!2013. szept. 6. 16:47
1/9 anonim válasza:
sajnos nemtudom mivel még nekem sem jött meg.
hasonlók a tüneteim mint neked
13/L
2/9 anonim válasza:
Ha még nem vagy 16 éves, akkor nem kell aggódnod. Egyébként lehet, hogy hamarosan fogsz menstruálni, de azt nem lehet tudni, hogy mikor. Betét nélkül már ne menj sehova.
3/9 A kérdező kommentje:
értem és köszi a válasz!
2013. szept. 6. 16:57
5/9 A kérdező kommentje:
12 vagyok
6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm
7/9 anonim válasza:
Sajnos nem tudunk segíteni.. de megvan az esélye h hamarosan megjön
Ahogy előttem is írták, mindig legyen nálad betét!
Anyuddal,nagyiddal,nővéreddel nyugodtan beszélhetsz erről, valószinülegneked is hasonló időpontban jelentkezik majd a menstruációd! :)
8/9 anonim válasza:
Miújság? Megjött már? 12/L (én nem menstruálok még, de a jeleim alapján nemsokára fogok valószínűleg)
9/9 anonim válasza:
Én is így voltam vele,és rá 2hónapra (kb) de lehet hogy kevesebb,meg is jött.:)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!