Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruálni fogok?

Menstruálni fogok?

Figyelt kérdés
egy nap az iskolába sötét rózsaszín bugyit vettem fel mivel folyt hüvelyváladék azt nem látni de a bugyimon volt fehér folyásszerű de össze vissza!!! És rá két napra meg a hasam úgy görcsölt hogy a víz kivert! mondták sokan hogy fejlett vagyok pl: nagy a cicim de nem túlzottan csak van egy kicsi, szőrösödök.. és tegnap meg hányingerem volt de csak egy kicsit! most akkor menstruálni fogok hamarosan???? kérlek segítsetek!!
2013. szept. 6. 16:47
 1/9 anonim válasza:

sajnos nemtudom mivel még nekem sem jött meg.

hasonlók a tüneteim mint neked

13/L

2013. szept. 6. 16:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha még nem vagy 16 éves, akkor nem kell aggódnod. Egyébként lehet, hogy hamarosan fogsz menstruálni, de azt nem lehet tudni, hogy mikor. Betét nélkül már ne menj sehova.
2013. szept. 6. 16:56
 3/9 A kérdező kommentje:
értem és köszi a válasz!
2013. szept. 6. 16:57
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen valószínű! Gratula!! :)
 5/9 A kérdező kommentje:
12 vagyok
 6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm
 7/9 anonim ***** válasza:

Sajnos nem tudunk segíteni.. de megvan az esélye h hamarosan megjön

Ahogy előttem is írták, mindig legyen nálad betét!

Anyuddal,nagyiddal,nővéreddel nyugodtan beszélhetsz erről, valószinülegneked is hasonló időpontban jelentkezik majd a menstruációd! :)

2013. szept. 7. 11:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Miújság? Megjött már? 12/L (én nem menstruálok még, de a jeleim alapján nemsokára fogok valószínűleg)
2014. márc. 14. 18:46
 9/9 anonim válasza:

Én is így voltam vele,és rá 2hónapra (kb) de lehet hogy kevesebb,meg is jött.:)

14/L

2014. júl. 10. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!