Mitől ég és viszket? Mitől lehet?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok. ismerősöm mondta hogy itt tegyem fel a kérdésem :) szóval az van hogy tegnap óta nagyon viszket és ég lent a hüvelyemnél..pisilés közbe csíp kicsit..iskolában nem voltam wc-n..felfázhattam volna ? vagy gombás fertőzés ? anya mondta hogy canestennel kenjem be szóval mindjárt bekenem vele .. szerintetek mitől van ? nagyon viszket..2013. szept. 5. 22:14
1/13 A kérdező kommentje:
nagyon kellemetlen.mert mindig viszket és mindig megvakarom mert nem birom ki ..
2013. szept. 5. 22:16
2/13 anonim válasza:
a punci szereti a KAN ÉSZT TINIT. háhá micsoda szópojén
káneszten háh, jójaz. de biztos jój a nyálkahártyára is? jó lesz, hallottál már hogy egyesek kefírt kennek ODAAAAAAA, jujj keress rá, lehet azt is segítene, mint az észt tini fijú
3/13 A kérdező kommentje:
beteges válasz:D
2013. szept. 5. 22:24
4/13 anonim válasza:
Szerintem nem kéne kísérletezgetni Canestennel, mert nem biztos, hogy használni fog. Jobb lenne ha Anyukáddal orvoshoz mennétek, mert biztosat csak ő tud mondani.
5/13 anonim válasza:
Csak a hüvelynél csíp és viszket? Ha igen, akkor valamilyen fertőzés vagy irritáció, amit orvos tud behatárolni. Canesten csak bizonyos gombákra jó.
6/13 anonim válasza:
Megpróbálhatod a Canesten,ártani nem fog de nem is biztos,h jó,illetve elég lesz. Viszketést tényleg gomba szokott okozni,vagy allergia,de egy külső kenőcs nem biztos,h magában elég lesz,lehet,h kúp is kell hozzá.
7/13 anonim válasza:
A Canesten combi nagy valószínűséggel segíteni fog.
8/13 anonim válasza:
Jaj, nehogy azt higgyétek már, hogy a doki kielemzi a puncikáját, meg mintát vesz. Háhá. Csak ad rá valami széles spektrumú kenőcsöt, ami biztos használ, oszt húzzá haza. Gyerekeeek, de sajnállak titekeeet, hogy ilyen álomvilágban hisztek!
(Franciaországban, mikor tüszős mandulagyulladásom volt, a doki vett mintát a torkomból, és ott helyben kielemezte. Csak hogy tudjátok, hogy ilyen is van, valahol a világban.)
9/13 anonim válasza:
A Canesten jó lenne, de valóban a hüvelykúp is kellene hozzá.
10/13 anonim válasza:
Sajnos 58%-nak igaza van.
Canestent próbáljad meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!