Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől ég és viszket? Mitől lehet?

Mitől ég és viszket? Mitől lehet?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok. ismerősöm mondta hogy itt tegyem fel a kérdésem :) szóval az van hogy tegnap óta nagyon viszket és ég lent a hüvelyemnél..pisilés közbe csíp kicsit..iskolában nem voltam wc-n..felfázhattam volna ? vagy gombás fertőzés ? anya mondta hogy canestennel kenjem be szóval mindjárt bekenem vele .. szerintetek mitől van ? nagyon viszket..

2013. szept. 5. 22:14
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
nagyon kellemetlen.mert mindig viszket és mindig megvakarom mert nem birom ki ..
2013. szept. 5. 22:16
 2/13 anonim ***** válasza:
0%

a punci szereti a KAN ÉSZT TINIT. háhá micsoda szópojén

káneszten háh, jójaz. de biztos jój a nyálkahártyára is? jó lesz, hallottál már hogy egyesek kefírt kennek ODAAAAAAA, jujj keress rá, lehet azt is segítene, mint az észt tini fijú

2013. szept. 5. 22:22
 3/13 A kérdező kommentje:
beteges válasz:D
2013. szept. 5. 22:24
 4/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kéne kísérletezgetni Canestennel, mert nem biztos, hogy használni fog. Jobb lenne ha Anyukáddal orvoshoz mennétek, mert biztosat csak ő tud mondani.
2013. szept. 6. 05:59
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak a hüvelynél csíp és viszket? Ha igen, akkor valamilyen fertőzés vagy irritáció, amit orvos tud behatárolni. Canesten csak bizonyos gombákra jó.
2013. szept. 6. 07:21
 6/13 anonim ***** válasza:
54%
Megpróbálhatod a Canesten,ártani nem fog de nem is biztos,h jó,illetve elég lesz. Viszketést tényleg gomba szokott okozni,vagy allergia,de egy külső kenőcs nem biztos,h magában elég lesz,lehet,h kúp is kell hozzá.
2013. szept. 6. 07:29
 7/13 anonim ***** válasza:
19%
A Canesten combi nagy valószínűséggel segíteni fog.
2013. szept. 6. 09:33
 8/13 anonim ***** válasza:
54%

Jaj, nehogy azt higgyétek már, hogy a doki kielemzi a puncikáját, meg mintát vesz. Háhá. Csak ad rá valami széles spektrumú kenőcsöt, ami biztos használ, oszt húzzá haza. Gyerekeeek, de sajnállak titekeeet, hogy ilyen álomvilágban hisztek!

(Franciaországban, mikor tüszős mandulagyulladásom volt, a doki vett mintát a torkomból, és ott helyben kielemezte. Csak hogy tudjátok, hogy ilyen is van, valahol a világban.)

2013. szept. 6. 11:11
 9/13 anonim ***** válasza:
41%
A Canesten jó lenne, de valóban a hüvelykúp is kellene hozzá.
2013. szept. 6. 12:18
 10/13 anonim ***** válasza:
19%

Sajnos 58%-nak igaza van.

Canestent próbáljad meg.

2013. szept. 6. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!