Most ez felfázás vagy vmi más? Nagyon idegesít:S
Figyelt kérdés
Elmúlt a mensim2napja,de ma megint van 1 pici,és csíp,ha pisilek,nem angyon,de kicsit igen.Mitől lehet ez?2009. nov. 1. 20:59
1/4 anonim válasza:
volt hasonlóm, bár vérzés nélkül. mindenképp menj orvoshoz! én nem törődtem vele, és hidd el nagyon csúnyán jártam. ha a vérzés nem tartós akkor urulógushoz menj (a többség nem tudja, de oda nők is járnak), vagy ha úgy érzed inkább nőgyógyászati lehet, nőgyógyászhoz. attól h nincs mindig vizelési ingered még lehet felfázás, és pár napos gyógyszerkúra után jobban leszel hidd el. illetve bioboltokban vannak nagyon jó gyógynövények felfázásra (ha ez az, bár gyanúsan az) erre, azokat tudnám még ajánlani.
2/4 A kérdező kommentje:
de azóta semmi bajom sincsen.minden elmúlt.akkor egy picit felfáztam és annyi lehetett?
2009. nov. 3. 19:34
3/4 anonim válasza:
ha azóta nem volt baj, akkor valszeg már nincs semmi. :D örülj neki, az ilyen sokkal rosszabbra is fordulhatott volna. ha máskor ilyen van és/vagy minimum 1-2 napig tart azt javaslom menj minél hamarabb orvoshoz.
4/4 A kérdező kommentje:
rendben.köszönöm:)
2009. nov. 5. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!