Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » éhgyomorra menjek holnap?

éhgyomorra menjek holnap?

Figyelt kérdés
PCOS vagyok holnapra kaptam időpont hogy visszamenjek. csak nem tudom hogy ehetek e reggel vagy inkább ne. fognak cukor terhelést is csinálni?
2013. szept. 2. 16:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha reggelre mész, akkor éhgyomorral menjél. Mi honnan tudjuk lesz e cukorterhelés? Miért nem kérdezted meg a dokitól...
2013. szept. 2. 16:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezt én könnyen meg tudom mondani innen is. Ha azt mondták, hogy soron kívül menj be reggel, akkor fognak.

Egyébként mindenképpen éhgyomorra kell menni, ami ezt jelenti, hogy még most vacsorázhatsz, de este 7 után már ne egyél.

2013. szept. 2. 16:53
 3/4 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm. nem dokival beszéltem. azt mondta hogy reggel 8 előtt legyek ott és úgy számítsak hogy délután fogok végezni.
2013. szept. 2. 16:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha délután fogsz végezni, akkor lesz cukor terhelés.
2013. szept. 2. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!