Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet ez a fájdalom és...

Mitől lehet ez a fájdalom és mit kezdjek vele?

Figyelt kérdés
Főleg akkor jelentkezik amikor sok a stressz (tehát igen gyakran sajnos..) Bal oldali, néha alhasi, máskor csipő feletti oldal fájdalma. Jellemezni úgy tudnám, hogy folyamatos nyomó, de ilyen hullámzó, néha erősebb aztán gyengébb. Próbáltam figyelni, hogy mi váltja ki, sport, zsíros ételek, túl sok evés, kevés széklet, de leginkább a stresszre tudom ráfogni. Voltam vele még régebben az akkori gyerekorvosom adott rá izomlazítót, és ennyivel letudta, de az persze nem csinált semmit. Kértünk beutalót hasi UH-ra, ott választ ne mkaptam, hogy miért fáj, annyit mondtak hogy kis májnagyobbodás, de az kinek nincs? (mondta az orvos, 2 is..) szóval semmit nem találtak és azóta annyiban is maradt. Volt, hogy sokáig nem jelentkezett tünet, aztán egy picit, majd megint semmi, de mikor sok a stressz itthon akkor általában megfájdul. Mit csináljak? Persze jó tanács, hogy élj stresszmentesen, de hát az nem úgy megy sajnos... 20L

2013. szept. 1. 18:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Bal oldalon hasban a vastagbelek találhatók,ennek semmi köze a májadhoz. Viszont nagyon elképzelhető egy IBS. Esetleg dohányzol? A dohányosoknál gyakori a leszálló vastagbél fájdalma.
2013. szept. 1. 18:29
 2/8 anonim ***** válasza:

A panaszok és a vizsgálatok szervi baj ellen szólnak. Ha tudod, hogy a stressz váltja ki, akkor mi a kérdés? Keress fel pszichologust, aki szükség esetén gyógyszeres terápiával tud segíteni.

(IBSZ egy baromság ebben az esetben, megint egy önjelölt orvos, így kell ráijeszteni a másikra.)

2013. szept. 1. 20:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Ráijeszteni?! Akkor nem tudod mi az IBS. Messze nem olyan ijesztő dolog és nem ritka. Vizsgálatokkal kimutatott szervi eltérések nélkül, az esetek nagy százalékban erről van szó.
2013. szept. 1. 21:32
 4/8 anonim ***** válasza:
ez nem ibs az nem így jelentkezik higgy a 2.-nak
2013. szept. 1. 21:36
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem dohányzok. IBS-re én is gondoltam, de semmiben nem voltam biztos. Azért írtam a stresszt, mint kiváltó okot, mert én erre tippelek, csak gondoltam lehet még 1000 meg 1 más is, én lehet nem ahhoz van feltétlen köze. Attól tartok, hogy ha elmegyek vele orvoshoz, kapásból elküld tükrözésre :/
2013. szept. 2. 12:06
 6/8 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam még esetleg, hogy homeopátiás szerekkel nem lehet ezt csökkenteni? Mármint a fájdalmat, meg hogy esetleg tovább fejlődjön akármi is ez?!
2013. szept. 2. 12:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem van egy krónikus vastagbélgyulladásom,ami időnként nagyon erős görcsökkel jár.Gyógyszert nem szedtem,mert nagyon bevált az,h évente 2x csinálok egy 3 havi Aloe Xera natur géles és Aloe Blossom Herbal teás kúrát.
2013. szept. 2. 14:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Ismerem azokat a termékeket (igaz elég drágák :/ ). Azóta nincs panaszod mióta használod?
2013. szept. 2. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!