Voltam orvosnál, mégis félek?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és még mindig nem állt be a menstruációm (13 évesen jött meg először). Ebben a hónapban teljesen ki is maradt. Valamelyik nap sárga túrós váladékozásom volt, de csak egy alkalommal. Elmentem a nőgyógyászhoz, megvizsgált, azt mondta, hogy nincsen semmilyen elváltozásom. Akkor mégis mikor fog beállni? Emiatt stresszelek is és úgy tudom, hogy attól is késhet.2013. aug. 31. 15:41
1/9 A kérdező kommentje:
és viszkető érzést sem tapasztalok.
2013. aug. 31. 15:43
2/9 anonim válasza:
Igen, jól tudod, a stressztől is késhet a menstruációd. Ha bizonytalan vagy, menj másik orvoshoz, és ha ő is azt mondja, hogy nincs baj, akkor megnyugodhatsz.
3/9 anonim válasza:
kb 10éve menstruálok és egy két éve állt be végre normálisra, engem sosem érdekelt hogy késik vagy nem, tök normális ha késik, engem az aggaszt hogy piszkosul görcsöl a hasam olyankor.
4/9 anonim válasza:
Szerintem nem baj ha késik, megeshet az felnőtt korban is, teljesen ok nélkül. Ha tovább stresszelsz lehet mégtovább késik. És szerintem nem árt elmenned egy másik orvoshoz is.
5/9 anonim válasza:
Könnyen mondja mindenki, hogy nem para, ha késik, de majd ha szexuális életet élsz a pároddal, akkor igenis ideges leszel, ha már egy hónapja nem jön meg...
6/9 anonim válasza:
ÖÖm, miért? 1-2 terhességi tesztet elvégezni nem hinném hogy luxus o.O Ha ez megvolt és negatív, akkor meg miért parázni.
7/9 anonim válasza:
Mellesleg 16 évesen szexuális élet a párjával, hát ha ez így van, gratulálnék első sorban a szülőknek aztán ennek a világnak, és megkérdezném: süllyedhet még tovább ez a szint? (de költői kérdés volt, szóval ez a világ mindig...).
8/9 A kérdező kommentje:
nem élek szexuális életet egyáltalán!
2013. szept. 3. 18:15
9/9 anonim válasza:
Kedves kérdező, reméltem :D Nah vannak még normálisak. Öm még késik? Ha igen, próbálj nyugodtabb lenni, ne idegeld magad ne stresszelj, látom az írásodból az agresszivitást, nyugodj meg... :)
http://www.youtube.com/watch?v=sSgPDKG6bB0
Ez pl engem mindig nyugtat :D Ha stresszes vagy nem árt meghallgatni, talán segít :) Amugy 16 ot említettél, gondolom a suli miatt is idegeskedsz, ami nem jó, persze normális, de ha biztosat akarsz tudni, akkor orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!