2hete gyógykapartak illetve méhpolipot távolitottak el, most voltam uh-n és látják a polipot hogy lehetséges ez? Volt már igy valakinek?
Figyelt kérdés
2013. aug. 29. 16:51
11/16 anonim válasza:
Szia! Megvolt ma a hsg-m, abszolut nem fájt, kellemetlen volt csaK. UTÁNA VOLTAK GÖRCSEIM, DE BÍRHATÓK, GYÓGYSZER SEM KELLETT.És minden ok, a bal azonnal, a másik kis késéssel, de átfolyt. Doki azt mondta, minden ok. Reménykedem:))
12/16 A kérdező kommentje:
NAgyon örülök!!! :D Akkor most már mindent bele :D
2013. dec. 5. 20:06
13/16 anonim válasza:
Szia! Képzeld, ma pozitív lett a tesztem!!!!!!:)))))Még a hsg-s hónapban.
14/16 A kérdező kommentje:
Jajjjj de jóóóó!!! CSak most olvasom! Azota mi a helyzet???
2014. jan. 8. 10:52
15/16 anonim válasza:
Szia! Azóta 7 hetes terhes vagyok:) De nem nyugodt kismama, ugyanis folyamatosan vérezgetek kb. 1 hete:( Doki azt mondja, minden ok, nem a méhből jön, van szívhangja az embriómnak. De nagyon nyugtalan vok, most itthon maradok pihenni kicsit 1 hetet, talán jobb lesz. Nem kaptam semmi gyógyszert sem. Nem értem, mások egy barna pöttyre hormontabit kapnak, én meg semmit. De várok türelmesen. Jövő szerdán lesz uh, a 8. héten.Félek.
16/16 A kérdező kommentje:
Nyugodj meg ne félj az rosszat tesz a babának pihenj relaxálj!! Tudom könnyü mondani,de próbáld meg! Foglald el magad valamivel amit szeretsz és megnyugtat!!! :) Szurkolok!!!!
2014. jan. 9. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!