Mikor fog beállni a menzeszem?
Figyelt kérdés
Arra értem, hogy most pontos csak, hogy a felnőzzeknek 3 nap nekem meg 6-7 nap de akkor már gyengébb.2013. aug. 29. 12:53
2/10 anonim válasza:
A felnőtteknek sem három nap. A legtöbb esetben 4-6 nap, de van akinek több és van akinek kevesebb. A 6-7 nap teljesen normális.
3/10 anonim válasza:
Én 41 éves vagyok és nekem is 6-7 napig tart.. Ez tekjesen normális.
4/10 anonim válasza:
Nem igaz, hogy a felnőtteknek 3 napig tart a menzeszük.
Van akinek 3 napig, de átlagosan olyan 5-6 nap. De vannak akiknek csak 3, de vannak olyanok is, akiknek 6-7 nap is. És mindegyik normális, csak egyénfüggő, hogy kinek tovább, kinek rövidebb ideig tart.
Nekem pl. 6 napig szokott tartani. És 15 éve menstruálok.
5/10 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm a válaszokat.
Mikortól lehet tampont használni?Mert gimibe megyek és nagyon félek, hogy osztálybol osztalyba kell menni.
2013. aug. 29. 13:10
6/10 anonim válasza:
A tampon nem korfüggő! Akár már most is használhatod!:)
7/10 A kérdező kommentje:
12 évesen is lehet?
2013. aug. 30. 08:28
8/10 anonim válasza:
elöször is felnőteknek,nem felnőzzeknek
9/10 anonim válasza:
igen,lehet 12 évesen is!én közbe ha tudom hogy nem lesz időm rá hogy cseréljek akkor tampont használok!12L
10/10 A kérdező kommentje:
bocsi
es koszi a valaszt
2013. aug. 30. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!