Hogyan kerülhetem az intim fertőzéseket? Milyen bevált praktikátok van? Akárhogy vigyázok, mindig összeszedek valamit!
Tavaly április óta nem voltam senkivel,csak a párommal!Neki semmilyen hasonló tünete sincs!
Akkor mi okozhatja,soha nem volt ilyen panaszom eddig!
Még valami eszembe jutott,pénteken este borotválkoztam és szombat reggelre gyulladt be,talán szőrtüsző gyulladás lehetett és az fekélyesedett el,megsérthettem a borotvával!
Minden esetre holnap megmondja a nőgyógyászom és a labor eredmény!
Ha megmondják az jó.
Herpesznél a párod vagy te is lehettél fertőzött évek óta:
Az orvosi szaknyelvben vírusürítésnek hívják azt a jelenséget, amikor a vírus leválik a fertőzött bőrfelületről. Ez előfordulhat tünetes vagy tünetmentes formában is. Ezért a beteg vagy tud róla (klasszikus herpeszes tünetei vannak), vagy nem. Inaktív állapotában (az idegsejtben) nem fertőzőképes a herpesz. Viszont ha nincsenek tünetek, akkor azt is nehéz megmondani, hogy aktív-e a vírus.
Végre kiderült,nem herpesz!
Az immunrendszerem nagyon le van gyengülve és a szőrtüsző begyulladt és elfertőződött!
Doki mondta és elhiszem neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!