Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hullámosból egyenes? Ez normális?

Hullámosból egyenes? Ez normális?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok.Erősen hullámos hajat örököltem,néhány hónapja viszont azt vettem észre,hogy nem vicc,kezd kiegyenesedni.Nem volt még festve,sem egyenesítve,általában nem szárítom,csak hagyom magától megszáradni.Régen ez bevált,szépek lettek a hullámaim,most viszont nincsenek.Lehet,hogy valami hormonális dolog vagy betegség?

Menjek dokihoz?Légyszi írjatok,nagyon meg vagyok ijedve

2009. okt. 31. 09:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem betegség, nem kell dokihoz menni. Átalakulóban van a hajszerkezeted. Van ilyen :)
2009. okt. 31. 09:40
 2/8 A kérdező kommentje:

Hát köszönöm szépen a gyors választ.

De én úgy szerettem azokat a hullámokat:(

2009. okt. 31. 09:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem is sokáig hullámos volt, aztán kiegyenesedett, már csak akkor látszik benne hullám, ha nem fésülöm ki mosás után és úgy hagyom megszáradni. Hogy hullámos, egyenes vagy göndör a haj, attól függ, hogy milyen alakú a keresztmetszete, ez változhat meg, ha idősebb leszel. Ha zsírosabb vagy szárazabb, vagy ha hullik, azt okozhatják hormonok, de ezt nem hinném.
2009. okt. 31. 09:48
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2009. okt. 31. 09:52
 5/8 anonim ***** válasza:
én pont fordítva jártam, sokkal hullámosabb lett :)
2009. okt. 31. 11:19
 6/8 anonim ***** válasza:

Én is fordítva vagyok ezzel: mindig egyenes hajam volt, és úgy 2-3 éve hullámosodik. Ha hagyom magától megszáradni, szép loknis lesz, ha nekiesek hajszárítóval, akkor kirúgja magát, de másnapra már görbül itt-ott :=)

Ez természetes velejárója az életnek, változunk, ahogy növünk, öregszünk. Mindenki másképpen és más ütemben.

Nem kell vele orvoshoz fordulni.

2009. okt. 31. 11:49
 7/8 A kérdező kommentje:
Ok,de nekem olyan volt,mint Sarah J.Parkernek,most meg szög.Ti nem sz*rnátok be?
2009. okt. 31. 12:04
 8/8 anonim ***** válasza:
De, akkor én is betojnék. Inkább menj el a bőrgyógyászatra, ők foglalkoznak a hajjal is, ha kell, továbbküldenek laborvizsgálatra vagy a hajproblémákra szakosodott kollégához.
2009. okt. 31. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!