18 éves lány vagyok.Erősen hullámos hajat örököltem,néhány hónapja viszont azt vettem észre,hogy nem vicc,kezd kiegyenesedni.Nem volt még festve,sem egyenesítve,általában nem szárítom,csak hagyom magától megszáradni.Régen ez bevált,szépek lettek a hullámaim,most viszont nincsenek.Lehet,hogy valami hormonális dolog vagy betegség?
Menjek dokihoz?Légyszi írjatok,nagyon meg vagyok ijedve
2009. okt. 31. 09:38
1/8 anonim válasza:
Nem betegség, nem kell dokihoz menni. Átalakulóban van a hajszerkezeted. Van ilyen :)
2009. okt. 31. 09:40
2/8 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm szépen a gyors választ.
De én úgy szerettem azokat a hullámokat:(
2009. okt. 31. 09:45
3/8 anonim válasza:
Nekem is sokáig hullámos volt, aztán kiegyenesedett, már csak akkor látszik benne hullám, ha nem fésülöm ki mosás után és úgy hagyom megszáradni. Hogy hullámos, egyenes vagy göndör a haj, attól függ, hogy milyen alakú a keresztmetszete, ez változhat meg, ha idősebb leszel. Ha zsírosabb vagy szárazabb, vagy ha hullik, azt okozhatják hormonok, de ezt nem hinném.
2009. okt. 31. 09:48
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2009. okt. 31. 09:52
5/8 anonim válasza:
én pont fordítva jártam, sokkal hullámosabb lett :)
2009. okt. 31. 11:19
6/8 anonim válasza:
Én is fordítva vagyok ezzel: mindig egyenes hajam volt, és úgy 2-3 éve hullámosodik. Ha hagyom magától megszáradni, szép loknis lesz, ha nekiesek hajszárítóval, akkor kirúgja magát, de másnapra már görbül itt-ott :=)
Ez természetes velejárója az életnek, változunk, ahogy növünk, öregszünk. Mindenki másképpen és más ütemben.
Nem kell vele orvoshoz fordulni.
2009. okt. 31. 11:49
7/8 A kérdező kommentje:
Ok,de nekem olyan volt,mint Sarah J.Parkernek,most meg szög.Ti nem sz*rnátok be?
2009. okt. 31. 12:04
8/8 anonim válasza:
De, akkor én is betojnék. Inkább menj el a bőrgyógyászatra, ők foglalkoznak a hajjal is, ha kell, továbbküldenek laborvizsgálatra vagy a hajproblémákra szakosodott kollégához.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!