Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 15 vagyok.2eve meg szep...

15 vagyok.2eve meg szep formas melleim voltak. Am elkezdtem kajakozni (gyanitom ettol) osszementek a cicijeim. Azota semmit nem valtozott, pedig mar 1eve abbahagytam a kajakozast. Szerintetek valaha nolni fog meg a mellem? :o

Figyelt kérdés

2013. aug. 26. 22:43
 1/4 anonim válasza:

az attól függ, hogy mennyit kajakoztál és szerintwm igen, még fog nőni.

15/F

2013. aug. 26. 22:51
 2/4 anonim ***** válasza:
nem lehet csak optikai csalódás vagy hasonló? úgy értem, biztosan te is nőttél és úgy mások az arányok
2013. aug. 26. 23:07
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A mell zsírszövetből és mirigyes állományból áll. A kajak egy igen megerőltető sport, nem tud az ember annyit enni mellette, hogy a testzsírja ne kezdjen csökkenni. Neked is lecsökkent a testzsírod, elfogyott a melledből a zsír. Akkor fog nőni a melled, ha visszahízol a kajakozás előtti szintre, de erre sincs garancia.
2013. aug. 27. 01:49
 4/4 A kérdező kommentje:

koszi a valaszokat :D

..hat azota mar hiztam, csak valahogy mellre nem sikerult :/

2013. aug. 27. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!