Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan szoríthatnám le a mellem?

Hogyan szoríthatnám le a mellem?

Figyelt kérdés
2013. aug. 26. 15:38
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
35%
Miért szeretnéd leszorítani?
2013. aug. 26. 15:39
 2/20 anonim ***** válasza:
Hát például pár számmal kisebb melltartót/pulcsit veszel fel ... De MIÉRT szeretnéd leszorítani ??!
2013. aug. 26. 15:42
 3/20 anonim ***** válasza:
17%
Mert hülye. Ha kicsi lenne a melle, akkor meg az volna a baj. A csajok ilyenek. :D
2013. aug. 26. 15:45
 4/20 A kérdező kommentje:

Nem vagyok hülye. És pont az lenne a jó ha sokkal kisebb lenne. De örülök hogy jobban tudod nálam, hogy mi lenne a bajom, ha...!

Amúgy meg azért szeretném leszorítani mert TSZ vagyok, és már nem bírom hogy ott vannak. ><"

2013. aug. 26. 15:54
 5/20 anonim ***** válasza:
20%
Minek azt leszórítani? Próbálj úgy örvendeni magadnak amilyen vagy! Fogadd el önnmagad!:) Minden ember különleges valamiben! Hidd el te is az vagy!:)
2013. aug. 26. 15:56
 6/20 anonim ***** válasza:
A kérdés én sem értem jó lenne tudni a miértet, de az tény, hogy ha valakinek nagy melle van, akkor néhány ruha abszolult nem áll jól. Nekem is kicsit nagyobb van az átlagnál, de mivel táncolok, így ott az hatalmasnak számít. Edzésen, versenyen próbálom én is "leszórítani", hogy ne nézzek ki tehénnek. Bizonyos melltartók erre egész jók. Viszont lényegében sokat nem lehet segíteni a dologon, érdemes figyelni, hogy olyan ruhadarabot hordj ami nem emeli ki a melleket. Fehérnemű üzletben biztos tudnak ajánlani neked való melltartót.
2013. aug. 26. 15:57
 7/20 A kérdező kommentje:
5.! Transzszexuálisként nem nagyon tudok örvendeni magamnak.
2013. aug. 26. 16:00
 8/20 anonim ***** válasza:
mi az a TSZ? :O
2013. aug. 26. 16:00
 9/20 anonim ***** válasza:

már értem... :'D

az előbbi kérdésem lényegtelen :D

2013. aug. 26. 16:01
 10/20 Bárzsing ***** válasza:
Esetleg körbetekerheted fáslival, de a végső megoldás a műtét. Nem kis pénz, gondolom, meg azért nagy lépés, akkor is, ha férfi vagy ott legbelül.
2013. aug. 26. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!