Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi ez a duzzadt csomó?

Mi ez a duzzadt csomó?

Figyelt kérdés

kb 1 éve a combhajlatomnál van, csak most kezdtem el vele foglalkozni mert hallottam az ilyen csomókról rémhíreket! de nem fáj meg semmi, kitapogattam a másik oldalt is csak kisebb, ez sem olyan nagy nem kerek hanem inkább hosszúkás, és nem igen látszik ha ránézek a bőrömre inkább tapogatásnál... de már annyit tapogattam szerintem, hogy körülötte kicsit duzzadt meg vele egy vonalban is a medence csontomig, és az a lábam mintha gyengébb lenne mert szerintem már annyit foglalkozok vele, h arra a lábamra alig merek rá állni nehogy véletlenül valami fájdalmat érezzek pedig nem fájt sose és sztem azért mert már annyira parázok meg mindent bebeszélek magamnak :( gondoltam hogy elmegyek vele orvoshoz de eddig nem is zavart mintha ott se lett volna...meg mondták, hogy inkább ne mert mondják sokan hogy az semmiség, meg csak bebeszélem magamnak és az agyam már azt idézi elő, h amiket olvasok azok legyenek...

segítsetek kérlek, ha volt hasonló tapasztalatotok :( :)

20/L

2013. aug. 26. 12:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy csak valami mirigy ? A combhajlatban van sok ! De azért jobb lenne megnézetni egy orvossal
2013. aug. 26. 12:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Tényleg jobb lenne ha orvoshoz mennél, mert biztosat csak ő tud mondani.
2013. aug. 26. 12:46
 3/4 A kérdező kommentje:
hát igen, ezt mondják sokan h csak egy mirigy mert vannak nagyobbak meg vannak kisebbek
2013. aug. 26. 12:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Nyirokcsomó-megnagyobbodás vagy gyulladás is lehet.
2013. aug. 26. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!