Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miéert lehet ez nagyon félek:S...

Miéert lehet ez nagyon félek:S bővebben lent?

Figyelt kérdés
17/l vagyok és kb 2-3 éve normális a menstruációm de most ebben a hónapban tovább tart 6 napnál kb több mint egy hete megvan:S ha holnapra nem múlik el akkor szólni fogokanyumnak h menjünk el nógyógyászhoz nagyon félek még nem élek nemi élet tehát még szűz vagyok nem tudom miért lehet ez:S és nem olyan intenzív a vérzés remélem érthető a kérdés (votl már vkinek h tovább tartott ha igen akkor tudna tanácsokat adni) előre is köszy a válaszokat
2009. okt. 30. 15:48
 1/7 anonim ***** válasza:
76%

A nők 30%-nak van ilyen minimum. Nincs mitől félned.

Elmehetsz dokihoz is, de az sem fog rá semmit se mondani.

Én 3-hoz is elmentem, mikor 21 napig volt meg és csak annyi választ kaptam, hogy előfordul.

2009. okt. 30. 15:54
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
21 napig volt meg? jézusom, az rengeteg :O
2009. okt. 30. 16:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Előző vok: Am sztem is várj még egy pár napot az orvossal, ha 9 napnál tovább akk menj csak el!
2009. okt. 30. 16:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
6 nap még nem olyan sok. Mindenkinek más és változhat is. Mondjuk a nőgyógyásztól bajod nem lesz, menj el, ha zavar.
2009. okt. 30. 16:07
 5/7 A kérdező kommentje:
több volt mint 6 nap kb 9 de enm erős vérzés
2009. okt. 30. 18:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem rendszeresen 7 napos, de az életemben már kétszer is előfordult 12 napos vérzés.

Ha pár nap múlva nem múlik el, illetve ha később ismétlődne ez a hosszú vérzés, akkor bizony jól teszed, ha az anyukáddal elmész orvoshoz vele.

2009. okt. 30. 21:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Sok nővel előfordul, hogy egyszer-egyszer megbolondul a ciklusuk és pl. hosszabb a vérzésük a megszokottnál. Nekem eddig 2x volt ilyen, mind a kétszer megvártam a 10-12 napot, azzal már érdemes orvoshoz menni. Megvizsgált, megállapította, hogy annyira nem erős, hogy eü-küret kelljen, írt fel norculutot, amit beszedtem és elmúlt.

Ne félj, nem vagy beteg, semmi extra nem történik most veled, sajnos ez együtt jár a női léttel. Ha 10-12 napra sem múlik el, nyugodtan menj nőgyógyászhoz, ő segíteni fog.

2009. okt. 31. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!