Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit kezdjek ezzel?

Mit kezdjek ezzel?

Figyelt kérdés

A második-harmadik napon a legerősebb a vérzésem, és a második este szinte mindig átázok :( Még most is, hogy 11-ig fent voltam, és 7-kor felkeltem cserélni, akkor is olyan lettem, meg (most valahogy sikerült sokáig aludnom) 12-kor is :( már elegem van. Sok "cseppes" éjszakai betétet használok, ami eddig a legjobban bevált, mégse jó... valaki segítsen! Már majdnem két éve ez megy...

15/L

2013. aug. 25. 13:54
 1/1 anonim ***** válasza:
Amikor erősebb volt a vérzésem úgy csináltam, hogy hajnalban felkeltem egyszer, kimentem pisilni, és ilyenkor a betétet is kicseréltem. Nem volt jó érzés, hogy programszerűen fel kellett kelnem hajnalba, hogy ne ázzak át, és volt, hogy nehezen aludtam vissza, de mivel a tampon + betét éjszakai párostól tartok és nem szeretnék éjszakára tampont használni, ezért maradt ez a megoldás.
2013. aug. 25. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!