Hogyan használjam "helyesen" a tampont?
Figyelt kérdés
Igazából arra lennék kíváncsi, hogy hogyan is van ez.
16 éves vagyok, pár éve betétet használok amikor megvan, egyszer már próbáltam a tampont akkor nagyon fájt, kivettem, és többet nem is használtam, ma viszont újra megpróbálkoztam vele, és most nem fáj. Kicsit idegesít és furcsa, de nem fáj.
A kérdésem az lenne, hogy egy ilyen tampon(OB), hány óráig lehet bent, estére is használhatok ezt, vagy estére még maradjon a betét? Meg úgy érzem amikor pisilok, mintha előrébb jönne, és akkor utána jobban idegesít, ilyenkor kicsit hátrébb kell nyomni? Vagy csak hagyjam úgy? Esetleg van még amiről tudnom kéne ezzel kapcsolatba?
Tapasztalt nők,lányok segítségét várnám:)
2013. aug. 24. 13:58
11/11 anonim válasza:
Ha a tampon ellenére olyan lesz a bugyid akkor valószínűleg átáztál. De a halvány piros v rózsaszínes folt azt jelzi h megfog jönni, ha már megjött élénk piros, bordó v barnás a véred.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!