Ajánlanátok nekem Budapesten jó nőgyógyászt?
Lehet magán rendelés is nekem már mindegy, inkább fizetek sokat de azok után amit ma művelt az enyém...oda nem megyek többet.
Szóval már rég óta járok csúnya folyással és méhszájsebbel ecsetelésre és mindig kapok kúpokat is, kenőcsöt is. Ma is mentem és mondtam, hogy elhasználtam mindent és a kenőcsöt is rendesen használtam de még mindig csúnya folyásom van. Erre el kezdett velem majdnem kiabálva veszekedni, hogy márpedig biztos elhanyagolok valamit mert ennek már el kellett volna múlnia és nem igaz, hogy én mielőtt jövök mindig beöblítek magamnak...mondom mit csinálok?? Nem is értettem, hogy mire gondol...hiába mondtam, hogy semmit nem csináltam előtte és mindent úgy használtam ahogy mondta, ő ragaszkodott hozzá hogy márpedig én biztos beöblítek előtte...elkezdtem sírni, teljesen megalázott...pedig nem volt igaza. Szerintem ő sem gondolhatja hogy én poénból járok minden második héten és nem csinálom meg amit mond, hogy még jó sokáig kelljen mennem...nagyon kiborultam...
Szóval szeretnék egy rendes orvost már mindegy mennyiért, inkább el költöm erre az összes zsebpénzemet és ösztöndíjamat ami csak van... :'(

dr. Belics Zorán SOTE 1
már voltam korábban többnél, de ő a legjobb, legaranyosabb, akivel találkoztam

Szia!
Dr.Siklós Pál,az István kórházban főorvoshelyettes,van magánrendelése,a neten nem fogod sehol megtalálni,viszont ha betelefonálsz a kórházba,ott megadják a magánrendelésének a számát.Ha megmondod az aszisztensnek(a telefonos csajszinak)hogy sürgős,akkor akár másnapra/aznapra be tud zsúfolni,amúgy kb 3 hétre előre tudsz bejelentkezni,annyian járnak hozzá,nem véletlenül,anak ellenére,hogy nem hirdeti magát a neten:)Nem a legolcsóbb,viszont konkrétan egy zseni a figura,NAGYON normális,és ha gond van beutal magához a kórházba.
Jobbulást!

Dr. Győri Attila. Nála 6000 a rákszűréssel egybekötött kontroll, és van tinirendelése is. A Péterffyben vezeti le a szüléseket és Káposztásmegyeren van magánrendelője. A kápmegyeri rendelő száma: 380-7256 Mindig nagyon kedves és udvarias, és nagyon érti a dolgát!
Tényleg ki az a rohadt bunkó??? Hátha segítesz másokon ezzel!
Én Dabasra járok/jártam és ott a Goneth doktor volt az...
Viszont sokat tartózkodom Gödöllőn ezért szeretnék inkább Budapesten keresni orvost mert oda el tudnék menni gond nélkül.
A gödöllői megint csak kilőve mert ott is két orvos van akiket kipróbáltam és mind kettő kb. ugyan ilyen volt, úgy végig jártam már a hadak útját velük...
Inkább választom én is a magánrendelést...ott azért valószínű figyelmesebbek az emberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!