Mit fog csinálni a nőgyógyász ilyenkor?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok, kb 4 hónapja nem jött meg (előtte se volt rendszeres)ezért anyukám nőgyógyászhoz akar vinni. Volt egy időszakom, amikor nem ettem rendesen, szerintem ezért lehet., viszont már rendesen eszek.
Mit fog csinálni a nőgyógyász??
2013. aug. 21. 18:09
12/14 anonim válasza:
abszolút felesleges elmenned!
van akinek 8 hónap is kimaradt és az is normális volt az orvos szerint.
Ha mégis elmentek, akkor manuális vizsgálat és hüvelyi ultrahang a várható vizsgálat.
De szerintem nem kellene ez még.
13/14 anonim válasza:
Fölösleges elmenned, 13 évesen ez normális! Ilyen ciszta,meg menj orvoshoz, mert milyen jó is az tanácsok butaságok, még néhány év mindenképp normális ahhoz hogy rendszeressé, szabályossá váljék.
14/14 anonim válasza:
Az még külön élvezetes lehet, ha agyerek nőgyógyászaton férfi doki vár szerencsétlen kamaszra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!