Mitől van CanestenG utáni vízszerű folyás?
Gratulálok, legalább lesz itt még példa arra, hogy a Canesten nem csodaszer, remélem azok is olvassák ezt, akik mindenkinek ész nélkül azt ajánlják!
Azért van ilyen folyásod, mert nem olyan fertőzésed volt, amire jó lett volna a Canesten!
Én is jártam így, hétvége miatt csak a Canesten maradt, így azzal próbálkoztam, majd kezelés után előjött a vízszerű folyás, elmentem nőgyógyászhoz, mire közölte velem, hogy nem olyan fertőzés volt, amire jó lett volna a Caneseten, így kaptam olyan gyógyszert, ami valóban hatásos volt.
Szóval menj orvoshoz!
És lehet hogy azért jön vissza újra meg újra a fertőzés, mert már előtte sem volt jó a Canesten.
Az orvosodat meg váltsd le, csak azt tudom javasolni, vagy legyél határozottabb és kérj hüvelykenet tenyésztést. És ha akkor is azt mondja, hogy jó a Canesten, mert olyan problémád van, akkor használd. De ha a tenyésztés során meg más kórokozók is kimutatkoznak, akkor meg ki leszel célzottan kezelve, majd csinálsz egy hüvelyflóra helyreállítást és lehet hogy jó ideig nem jön vissza a problémád.
Beteget nem telefonon keresztül kell kezelni, hanem személyesen vizsgálatokkal.
Egyébként ha összefügg a probléma megjelenése a fogamzásgátlóval, akkor javaslom, hogy hagyd abba a szedését, ugyanis az képes állandó jelleggel megborítani a hüvely ph-ját, aminek következményeként hüvelyi fertőzés alakul ki.
A Klion más. A Kliont trichomonas fertőzésre adják.
Mondom én, hogy orvost kéne váltanod vagy nem magadat kezelned telefonos konzultáció után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!