Miért késik már több mint 2 hete a menstruációm?
Figyelt kérdés
augusztus 4-én kellett volna megjönnie,ma pedig augusztus 20-a van. de augusztus 4-5-én napszúrást kaptam mert a fürdőben túl sokat voltam a napon.És hánytam,nem ettem semmit,hányingerem volt,lázas voltam,és fáradt.2 napi kúrálás után meggyógyultam.Ja,amúgy az előző hónapban 1 napot késett a havim.Tehát,szerintetek emiatt késhet már több mint 2 hete a menstruációm?2013. aug. 20. 16:24
1/6 anonim válasza:
Nincs jelentősége. Ha a következő is kimarad, akkor menj el orvoshoz!
2/6 anonim válasza:
Hát várj még,lehet pár nap és megjön,egyébként hány éves vagy?
3/6 A kérdező kommentje:
13 vagyok,de az előző hónapban csak 1 napot késett..Semmi jelét nem látom annak,hogy pár nap múlva megjönne..:/
2013. aug. 22. 09:55
4/6 anonim válasza:
Èn is 13-om vagyok és én is ugyanebben a helyzetben voltam,de aztan megjott par nap mulva,szoval ne aggódj. :-)
5/6 anonim válasza:
Még nagyon fiatal vagy,ebben a korban természetes dolog,hogy nem pontosan jön meg,sőt akár ki is maradhat! Velem is fordult már elő ilyen. Szóval nyugi. :)
6/6 anonim válasza:
17 éves korodig szinte minden előfordulhat, hónapokra is kimaradhat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!