Miért van hányingerem folyamatosan?
Figyelt kérdés
Már majd nem 3 hete, hogy együtt voltam a párommal és akkor azt hittük, hogy babás vagyok, de nem lehetek mert ma megjött a menstruációm. És még mindig hányingerem van, de nagyon. Semmit sem kívánok enni, le se birom nyelni az ételt! Mi lehet a baj? még is babás vagyok vagy mi?! A manstruációm végén érdemes tesztelni még vagy már hülyeség?!2013. aug. 20. 05:37
1/2 anonim válasza:
tesztelhetsz egyet a biztonságkedvéért de kevés rá az esély hogy babás legyél. Ráadásul a hányinger csak az 5.-6. hét körül jön csak ha jön. viszont amikor babaát akar az ember akkkor könnyen be tud képzelni magának tüneteket.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem tudom, lehet akkor valami vírust kaphattam el. Majd még azért tesztelek.
2013. aug. 20. 08:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!