Felfázáskor változó hüvely váladék is lehet?
Figyelt kérdés
Felfázásra gyanakodok. Halványbarnás folyásom lett ma és lehetséges felfázástól?
Tuti nem jöhetet meg, mert nem rég múlt el. És szombatról vasárnapra viszont enyhe alkohol mérgezést kaptam,senkivel nem lehettem együtt mert figyeltek rám. De mitől lehet?
2013. aug. 19. 16:29
1/7 anonim válasza:
Az alkoholtól!
Nagyon nem kellene ilyet csinálnod.
2/7 A kérdező kommentje:
Oooh:/ tudom..nem is igy terveztem.. es nem is akarok ilyet tobbet.. koszonom a valaszt!
Esetleg negtudod mondani hogy mi jatszodott le bennem es konkretan mi miatt lehetett?
2013. aug. 19. 20:23
3/7 anonim válasza:
Halványbarnás folyás biztosan nem normális, fordulj orvoshoz. Irányelvek: ha színes, szagos, viszket, fáj, akkor orvos.
Alkoholizálásnak erre nincsen kihatása.
4/7 A kérdező kommentje:
Holnap megyek vagy pénteken orvoshoz és nagyon félek hogy mi lehet :\
2013. aug. 21. 17:21
5/7 anonim válasza:
Ne aggódj, nem lesz semmi baj. Egy ilyen folyásnak általában könnyen kezelhető okai vannak. :) Bakteriális fertőzés lehet vagy esetleg hormonális billegés. A doki elküldi tenyésztésre, és utána (vagy lehet, hogy tenyésztés nélkül is) kapsz egy gyógyit, és kész! Hajrá!
6/7 anonim válasza:
Ha félidőben vagy akkor ovulációd volt, ami teljesen természetes dolog.
7/7 anonim válasza:
Azt írta, hogy nemrég múlt el neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!