Nem bírhatja a szervezetem a fogamzásgátlót?
3 hete szedem a Belara nevű gyógyszert.
4 napja szétmegy a fejem a halántékomnál minthogyha késsel szurkálnák és elég rosszul is érzem magam időközönként.
Ugye a havi első napján kell elkezdeni,ezt így is tettem 1 hétig meg is volt rendesen,de nem múlt el a vérzésem hanem már 2 hete úgy van,hogy éjjel semmi nappal meg pecsételő vérzésem van néha több néha kevesebb a papíron rajt van,hogy ritkább esetekben ilyen előfordul ezért ez miatt nem is gyanakodtam arra,hogy rossz lenne a gyogyszer,de ez a fejhasogatás,meg szédülés,fáradság már kikészít.
Nem tudom mit tegyek a levél gyógyszerből már csak ez a hét van hátra utána 1 hét szünet,szerintetek beszedjem ezt a hetit még és,hogyha a gyógyszer nem jó akkor abban az 1 hétben amíg nem szedem,nem fog fájni a fejem,vagy már most azonnal hagyjam abba a szedést és menjek vissza a dokihoz??
Vagy mit csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!