Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Egymás utáni napon vegyem be?

Egymás utáni napon vegyem be?

Figyelt kérdés

a doki felírta ezt a szájon át szedhető gyógyszert, 2db van benne, de már nem emlékszem hogy egymás után kell beveni vagy 1hét szünet után? :( Irt még fel kupokat is azokra koncentráltam hogy mit hogyan. Kérlek segítsetek, hogy hogy vegyem be? 2napon keresztül.

[link]

2009. okt. 28. 16:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia, menj vissza a dokihoz, és kérdezd meg, vagy hívd fel telefonon. Én utánanéztem, de nem tudom, szerintem 1 hónap múlva a következőt, ha nem múlt el 1-től. Legalábbis a betegtájékoztatóból ezt szűrtem ki.
2009. okt. 29. 11:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Bocs, 1 hét, de inkább hívd fel :D, inkább kérdezz rá, mert ha rosszul veszed be, akkor akkor néz majd hülyének a doki!
2009. okt. 29. 11:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Candidád van?? Ha igen, milyen tüneteket produkált nálad???Ha megkérdezhetem...
2009. okt. 29. 11:19
 4/6 A kérdező kommentje:
nem mondta h candida lenne,mert meg vgyok lent dagadva. nem tudom felhivni,nem egy városban vagyunk,meg a számát sem tom,meg nem rendel minden nap.
2009. okt. 29. 14:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Az interneten nem tudsz rákeresni? A nevére, biztos kidobja!
2009. okt. 30. 10:23
 6/6 A kérdező kommentje:

kerestem de semmi :(

Voltam ma a patikában és ott megkérdeztem és elmondták, hgy 1 hét különbséggel kell bevenni. Hát érdekes, azért ezt mondhatta volna a doki,de nem? vagy én tudjam,mikor azt sem tudtam mi ez? Jah meg írtam egy nődokinak itt netem, az meg azt irta hogy az egyiket a partnernek kell bevennie. Nah de csak nekem kell végülis,mert a gyógyszerész azt mondta.Meg tudom h nem mondta az én dokim h a partnernek kéne,mert neki nincs tünete,meg nem is voltunk együtt mostanság.

2009. okt. 30. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!