Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nők! (menzesz)?

Nők! (menzesz)?

Figyelt kérdés

(Már egy éve van meg)

Kedden jött meg a havim és nagyon sok. Mindig átázok, tampont használok. (Ob) Körübelül 5napig szokott tartani.

Szombaton szeretnék strandra menni de félek, hogy átázom vagy ilyesmi.

Valahogyan tudnám "gyengíteni"?

Előre is köszönöm a válaszokat! (Zöld kéz menni fog)

14/L

2013. aug. 15. 14:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Csak egy kicsit vág a témához ,de érdekelne hogy kilehet számolni mikor jön meg a következő?

Ha igen hogy?

Bocsi ha ekkora hülyeséget kérdezek.. fiú vagyok

2013. aug. 15. 14:39
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
gyengíteni nem igen tudod, de a negyedik napon is erős szokott lenni? szerintem elmehetsz, használj nagyobb tampont, és óránként menj el vécére és töröld ki, és ha úgy érzed itt az ideje, cserélj. De minden vízbemenés után cserélj, és keveset fürdőzz!
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy se lehet gyengíteni...
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
1. Persze, hogy ki lehet számolni, bár 1 év után még rendszertelen :) Az átlag ciklus 28 napos, de sok embernek nem annyi. A menzesz elejétől kell számolni a következő vérzés elejéig.
2013. aug. 15. 14:40
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
minden nőnek van egy ciklusa, hogy kb. hány naponta. Ez legtöbbször 28 nap, szoval havonta kb. De mindenkinek mas:)
2013. aug. 15. 14:40
 6/11 anonim ***** válasza:
90%
Strandra nem igazán célszerű menni ilyenkor, pont az átázás miatt, vagy legalábbis vízbe nem célszerű bemenni. Én legalábbis soha nem mentem be, mert nem higiénikus és 100% hogy tampon ide vagy oda a víztől kiázik minden. :S Én mindig azt csináltam, hogy tampon+ éjszakai betét, nekem is borzasztóan erős volt, és csak így tudtam kivédeni, eddig bevált. :) És persze ilyenkor fekete nadrágot hordtam, ha mégis gond lenne legalább ne látszódjon. Ha strandra mentem akkor sötét (fekete/sötétkék) fürdőruha, csak a biztonság kedvéért. :)
2013. aug. 15. 14:41
 7/11 anonim ***** válasza:
90%

Milyen gyakran cseréled a tampont? Mert legalább három óránként szükséges. Milyen fajta tampont használt? mennyire jó nedvszívó? És megfelelően helyezed fel?

Gyengíteni, amúgy szerintem nem szükséges(nem is tudnád mivel), hiszen, ha kiszámolod szombaton már nagyon a vége fele fogsz járni és akkor ugye már nem jön annyi vér, inkább csak pecsétlő vérzés van. De kb. kétóránként ellenörzöd magad és nem lesz semmi baj.:)

2013. aug. 15. 14:41
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
1. vagyok , de ha tudom az első napot akkor kb onnan 28 nap?
2013. aug. 15. 14:42
 9/11 anonim ***** válasza:
90%
igen, nagyon tervezed már azt a közösülést:D
2013. aug. 15. 14:43
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a vérzés elejétől kell számolni a ciklust. De nem biztos a 28 nap, nekem speciel 35 napos.
2013. aug. 15. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!