Nagyon fáj a derekam. Mit tegyek? 13/L
Figyelt kérdés
Már egy jópár hónapja nagyon fáj a derekam, vagy a hátam alja, nemtudom pontosan hogy nevezik. Balettoztam, nem segített a mozgás sem. Akkor fáj amikor nyújtózom és a nyújtózásból jövök visszafelé, vagy hogyha hason fekszem egy pár percig és aztán felkelek, és minden reggel. Amikor oldaltfekszem is. Mit tegyek ellene? Ez így nagyon rossz! :(2009. okt. 28. 10:51
1/7 anonim 

válasza:

vegyél be egy fájdalomcsillapítót.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem élhetek élete végéig fájdalomcsillapítókkal!
2009. okt. 28. 13:04
3/7 A kérdező kommentje:
életem*
2009. okt. 28. 13:05
4/7 anonim 

válasza:

megjött már? nekem akkor fáj amikor épp megvan
5/7 anonim 

válasza:

nemkell életed végéig, csak akkor amikor fáj. nemhiszem h állandóan fáj. hameg igen, akkormeg hülye vagy h nemmész el ezzel orvoshoz.
6/7 anonim válasza:
Az is lehet, hogy felfáztál és a veséd fáj. Ebben a hideg időben előfordulhat. :S Nekem is most volt. szörnyű volt. Felöltöztem melegen betakarom a hasam és már nincs semmi gond. :)
7/7 anonim 

válasza:

A fájdalomcsillapító nem megoldás, teljesen igazad van!
Szerintem menj el orvoshoz, nehogy komoly baj legyen. Túl régóta fáj. Irány a doki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!